Tri Michelinove zvezdice so velika stvar!

Podelitev Michelinovih priznanj je ta teden močno razgrela slovensko gastronomsko in tudi najširšo javnost. Ključna novost je tretja zvezdica za Ano Roš in Hišo Franko. Število priporočenih restavracij in gostiln je vse večje, obenem pa je mogoče zaznati tudi nekoliko začudenja, ker nekatera območja ...

Kogo v Vinakoprovi Hiši refoška je Koper spet postavil na 
Michelinov zemljevid! Na fotografiji so (z leve): Aljoša Mlinar, 
kuhar Tilen Župevec, direktor Vinakopra Borut Fakin in Marko 
Kozel.  Foto: Jaka Ivančič
Kogo v Vinakoprovi Hiši refoška je Koper spet postavil na Michelinov zemljevid! Na fotografiji so (z leve): Aljoša Mlinar, kuhar Tilen Župevec, direktor Vinakopra Borut Fakin in Marko Kozel.  Foto: Jaka Ivančič

Tri Michelinove zvezdice za slovensko gostilno so velika stvar. Ana Roš iz Hiše Franko iz Starega Sela pri Kobaridu je z njimi Slovenijo vpisala na zelo ...

Si želite prebrati celoten članek?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

  • Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.
  • Komentar novinarja

    Sašo Dravinec

    Sporočilo treh Michelinovih zvezdic

    Podelitev Michelinovih priznanj je zaradi veliko čustev, pričakovanj in tudi razočaranj nabita z močno energijo. Obenem je priložnost za razmislek o slovenski gastronomiji in vsem, kar je povezano z industrijo gostoljubja. Je slovenski turizem tam, kamor se je namenil? Je zares butičen, zelen in trajnosten? Ana Roš je seveda prva zvezda podelitve Michelinovih priznanj. Njena tretja zvezdica odmeva po vsej Evropi in svetu, kar je dobro tako za Ano Roš kot za Slovenijo in širšo gastronomsko regijo....

    Preberi več

    Najbolj brano