Naprodaj so še zadnje hale Alukomna

23. januarja bo javna dražba še zadnjih dveh sklopov stavb in zemljišč komenske družbe Alukomen, ki je od leta 2013 v stečaju. Za 220.000 evrov bo naprodaj sklop delavnice in pisarn, za slabega pol milijona pa še največji kompleks delavnic in skladišč. Zanimanje za nakup je, je povedala stečajna ...

Največji sklop delavnic in skladišč v Komnu bo naprodaj 23. 
januarja. Zanimanje zanj je, pravi stečajna upraviteljica.  Foto: Petra Mezinec
Največji sklop delavnic in skladišč v Komnu bo naprodaj 23. januarja. Zanimanje zanj je, pravi stečajna upraviteljica.  Foto: Petra Mezinec

KOMEN > V petem letu stečaja komenske družbe Alukomen se stečajni postopek preveša v zadnji del. 23. januarja bo v Ljubljani javna dražba še ...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1 in Telemach. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

*Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano