V Izoli bo danes zaživel poletni otok

Po uspešni izvedbi t. i. ledenega otoka v zimskem času bo letošnje poletno dogajanje v Izoli popestril še poletni otok s kotalkališčem na krožni stezi skozi park Pietro Coppo. Ta bo vsem ljubiteljem na voljo od danes pa do vključno 22. avgusta. Kotalkališče bo odprto vsak dan med 9. in 12. ter med 17. in 23. uro. Vstopnina pa bo dva evra.

Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija
Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija

IZOLA > Število obiskovalcev bo zaradi epidemije covida-19 omejeno, poskrbljeno pa bo tudi za vse potrebne varnostne ukrepe, ohranjanje primerne razdalje med obiskovalci in razkuževanje. Poleg izposoje kotalk bodo obiskovalci lahko uporabili tudi svoje. Kotalke bodo po vsaki uporabi razkuževali, vsako uro pa bodo razkuževali tudi tla in ograje kotalkališča, so sporočili z izolske občine.

Že ves julij pa se medtem na drugi strani parka odvija pester program za otroke in odrasle, ki se bo nadaljeval tudi ves avgust. V bližnjem drevoredu pa se lahko obiskovalci osvežijo s pijačo in prigrizki. Občina ob tem vse obiskovalce prosi, da spoštujejo navodila, povezana s epidemijo covida-19.


Najbolj brano