Podaljšan rok za oddajo ponudb za nakup dela Solisa

Mestna občina Koper je podaljšala rok javnega zbiranja ponudb za nakup posameznih delov nedokončanega poslovnega objekta Solis na Bonifiki. Zainteresirani kupci lahko ponudbe po novem oddajo do 16. avgusta do 12. ure.

Del kompleksa na Bonifiki je končan, za nakup posameznih delov 
nedokončanega poslovnega objekta Solis pa je občina  podaljšala 
rok javnega zbiranja ponudb.  Foto: Nataša Hlaj
Del kompleksa na Bonifiki je končan, za nakup posameznih delov nedokončanega poslovnega objekta Solis pa je občina podaljšala rok javnega zbiranja ponudb.  Foto: Nataša Hlaj

KOPER > Občina išče kupca za nekaj več kot 10.000 kvadratnih metrov površin v poslovnem objektu Solis, ki bo poleg 61 nedokončanih prostorov in 256 parkirnih mest v podzemni parkirni hiši pridobil tudi pravico gradnje na še nezgrajenih delih stavbe.

Nepremičnine, ki se kot celota prodajajo po izklicni ceni 7.524.122,50 evra brez vključenega davka na dodano vrednost, so po planskih aktih v ureditvenem območju za poselitev, na območju za centralne dejavnosti.

Osnovni pogoj za sodelovanje v postopku javnega zbiranja ponudb je pravočasno - do vključno 16. avgusta do 12. ure - vplačana varščina v višini 1.594.824,50 evra. Javno odpiranje ponudb bo v prostorih koprske občine 17. avgusta ob 10. uri.

Več informacij je na voljo v občinskem uradu za prostorski razvoj in nepremičnine oziroma na spletni strani koprske občine.


Najbolj brano