Praktične in ugodne mobilne rešitve iz Abanke

Ljudje se pri svojem poslovanju pogosto srečujemo s številnimi bančno-finančnimi izzivi, zato nam koristen nasvet bančnih strokovnjakov pride zelo prav. V Abanki sledijo vašim potrebam ter s praktičnimi mobilnimi in spletnimi rešitvami skrbijo za to, da vaše finančno poslovanje poteka ugodno, hitro in varno.

Mobilna banka z vami vedno in povsod

Mobilna banka Abamobi je mobilna aplikacija, ki vam omogoča preprosto, hitro in varno bančno poslovanje z mobilnim telefonom in tabličnim računalnikom. Z uporabo mobilne banke lahko privarčujete čas in denar. Poleg tega lahko poslujete kjerkoli: na kavi preverite stanje na računu, na avtobusu nakažete sredstva prek UPN-obrazca ali s funkcijo Slikaj in plačaj plačate položnico kar med kosilom.

Imejte popoln pregled nad transakcijami

Za vse, ki želite imeti še dodaten nadzor nad svojimi transakcijami, so v Abanki pripravili mobilno storitev Abasms. Po aktivaciji mobilne storitve Abasms vas na vašo osebno telefonsko številko s sporočilom SMS obveščajo o dvigih na bankomatih ter plačilih s kartico in vam s tem prihranijo odvečne skrbi za primere nepooblaščenih nakupov doma, v tujini ali na spletu.

Plačujte brezstično kar s telefonom

Vsi, ki ste prepoznali prednosti brezstičnega plačevanja s karticami, boste zagotovo veseli Abankine storitve za brezstično plačevanje – mobilne denarnice Abadenarnica. Z namestitvijo mobilne aplikacije Abadenarnica se vaš telefon spremeni v plačilno sredstvo, ki ga lahko uporabljate na vseh prodajnih mestih, kjer tudi sicer sprejemajo brezstične kartice, le da k terminalu POS namesto kartice prislonite svoj mobilni telefon.

Nagradite se z ugodnostmi za zveste stranke

Že poznate Abankin program zvestobe Abaklub? Z njim točke zvestobe zbirate mimogrede, ko plačujete z Abančnimi debetnimi in kreditnimi karticami. Nato pa si glede na zbrane točke iz kataloga izberete ugodnosti po svojem okusu. Članstvo v Abaklubu je brezplačno, vanj pa se lahko vključijo vse stranke Abanke, ki uporabljajo vsaj eno Abančno plačilno kartico.

Zamenjava banke je preprosta

Kje začeti, ko za svojo banko izberete Abanko? Postopek zamenjave je preprost in niti približno tako zapleten in dolgotrajen, kot misli večina. V Abanki vam pri tem pomagajo in na vašo željo večino stvari uredijo v vašem imenu ter poskrbijo, da je vse izpeljano hitro in brez stresa. Postopek je brezplačen, in če so izpolnjeni vsi pogoji, traja največ 12 dni. Vaše bančno poslovanje pa med tem ni moteno. Naročite se na sestanek in se prepričajte. Prijazni abančniki vas pričakujejo v Ajdovščini, Izoli, Idriji, Kobaridu, Kopru, Novi Gorici (na Erjavčevi in Kidričevi), Postojni, Šempetru pri Gorici in Tolminu.


Najbolj brano