Začenja se niz koncertnih sobot v Taverni

Začenši s to soboto bo koprska Taverna vse do začetka februarja prizorišče petih brezplačnih sobotnih koncertov, ki jih pod naslovom PostFest organizirata Koda Events in Mestna občina Koper.

Na prvem od petih koncertov bo to soboto nastopila tržaška 
zasedba 6 Pence - Queen Tribute.   Foto: facebook 6 pence
Na prvem od petih koncertov bo to soboto nastopila tržaška zasedba 6 Pence - Queen Tribute.  Foto: facebook 6 pence

KOPER > Koncertni niz bo to soboto, 12. januarja, ob 20. uri začela tržaška zasedba 6 Pence - Queen Tribute. Prihodnjo soboto, 19. januarja, bo nastopila skupina Šank Rock, zadnjo januarsko soboto, 26. januarja pa se bo predstavila še ena “tribute” zasedba, ki prihaja iz Padove, OB&I Zucchero Celebration band.

2. februarja bo na programu koncert Iztok Novak Easy & Friends, zaključni koncert, ki bo v soboto, 9. februarja, pa bodo zaznamovali člani skupine Pop Design.

Vsi koncerti se bodo začeli ob 20. uri in bodo za obiskovalce brezplačni. Kot pojasnjujejo v Turistični organizaciji Koper, želita občina in Koda Events s prireditvijo PostFest popestriti zimsko dogajanje v Kopru. Do 10. februarja bo obratovalo tudi drsališče ob morju, dotlej bo na voljo tudi gostinska ponudba v hiškah ob drsališču. Do 10. februarja bo na ogled tudi osrednji del Čudolandije, še napovedujejo v občinski turistični organizaciji.


Najbolj brano