Izolan zakrivil verižno trčenje na primorski avtocesti

Včeraj, ob 11.45, se je na avtocesti Unec-Ravbarkomanda zgodil nalet štirih vozil. 64-letni voznik iz Izole je z osebnim avtomobilom zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v vozilo 55-letnega državljana Nemčije pred seboj, tega je odbilo v vozilo pred njim, ki ga je vozil 43-letni državljan BiH, in tega še v vozilo pred njim, ki ga je vozil 71-letni državljan Slovenije. K sreči se ni nihče poškodoval, Izolanu so policisti izdali plačilni nalog.

 Foto: Policija
Foto: Policija

PRIMORSKA > Včeraj ob 8.30 je v izolskem lokalu kršil javni red in mir 25-letni moški. Pod vplivom alkohola je kričal in zmerjal. Policisti so ga pridržali in mu izdali plačilni nalog.

“Vrtnar” v Bošamarinu

V Bošamarinu je nekdo iz vrtne ute ukradel kopačico znamke tomos, tri pluge in zalivalnik. Lastnik je oškodovan za 900 evrov.

Turisti vozili po lokalnih cestah

Ob 12.30 je policiste poklical občan in prijavil, da po lokalni cesti Dragonja - Sečovlje vozijo vozila, ki ne sodijo v lokalni promet. Zaradi neupoštevanja prometne signalizacije so policisti štirim kršiteljem izdali plačilni nalog.

Kolesa ni bilo več v kolesarnici

V Kopru je iz zaklenjene kolesarnice v bloku včeraj nekdo ukradel moško kolo znamke KTM, črne barve z oranžnimi detajli. Kolo je vredno 470 evrov.

Prebežnika prevažal na motorju

Včeraj, ob 16. uri, so policisti pri Ilirski Bistrici ustavili 50-letnega voznika motorja znamke yamaha, sicer državljana Hrvaške. V postopku so ugotovili, da prevaža državljana Turčije, ki je prišel v Slovenijo nelegalno. Postopki še potekajo.

Tat koles v Kopru

V Kopru na Ferrarski cesti je včeraj popoldne nekdo ukradel starejše črno kolo znamke ghost, vredno 150 evrov, zatem pa na Župančičevi iz kleti izmaknil gorsko kolo znamke cube, vredno 600 evrov. Iz kleti na Ferrarski v Kopru je kasneje izginilo še kolo model elan able, temno sive barve, vredno 500 evrov.

Rezervirala nočitev s kopijo ponarejenih dokumentov

Ob 19.50 so policisti prejeli informacijo, da imata dva državljana Francije, ki sta poskušala plačati nočitev, ponarejene dokumente. Francoza sta rezervirala nočitev preko spleta in poslala kopije ponarejenih dokumentov. Policisti zadevo še preverjajo. Po zaključenih postopkih sledi kazenska ovadba.

Pijan Italijan padel z motorja

Včeraj, ob 22.37, je na cesti od Strunjana proti Belvederju padel motorist. 59-letni državljan Italije se je pri padcu laže poškodoval, preizkus alkoholiziranosti pa je pokazal 0,69 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Po pregledu v izolski bolnišnici so ga policisti pridržali, sledi mu obdolžilni predlog.

Nepovabljeni gost

Danes, ob 8.27, je v Izoli prijaviteljica pustila odprta vhodna vrata hiše. Na hodniku je nato presenetila moškega, ki je vstopil v objekt in brskal po njeni torbici. Moški je pobegnil, policisti pa ga glede na vse zbrane informacije poskušajo izslediti.


Najbolj brano