Izginilo za 10.000 evrov cigaret

Danes nekaj minut po polnoči se je na bencinskem servisu v Lokvi sprožil alarm. Policisti so na kraju ugotovili, da je neznanec vlomil v bencinski servis in ukradel večjo količino cigaret. Škode je za približno 10.000 evrov.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > V Portorožu je včeraj okoli nekaj minut pred 9. uro prišlo do spora zaradi psa, ki ga lastnik ni imel na povodcu. Zoper 38-letnega lastnika psa so policisti uvedli hitri postopek z odločbo zaradi kršitve določil Zakona o zaščiti živali, zoper njegovega 68-letnega očeta, ki se je na kraju prepiral s prijaviteljico, pa hitri postopek z odločbo zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

Zagorelo tovorno vozilo

Okoli 9. ure je na viaduktu Črni Kal zagorelo tovorno vozilo. Policisti so zavarovali kraj in ugotovili, da je požar na vozilu nastal zaradi okvare na motorju. Nastala je materialna škoda.

V Kopru izginila dva skuterja

Na trgu Brolo v Kopru je nekdo v dopoldanskih urah ukradel tam parkiran skuter znamke piaggio zip 50, bele barve. Lastnika je oškodoval za 1000 evrov. V popoldanskih urah pa s Kolodvorske ulice v Kopru izginil še en skuter, in sicer piaggio zip 25, bele barve. Lastnik je oškodovan za 900 evrov. V obeh primerih bodo policisti podali kazensko ovadbo.

Prometni nesreči v Postojni in Kopru

Včeraj okoli 17. ure se je v Postojni zgodila prometna nesreča, v kateri se je laže poškodovala 34-letna voznica osebnega vozila. Povzročitelju, ki je s svojim vozilom trčil v zadnji del vozila, ki ga je vozila poškodovana ženska, so policisti izdali plačilni nalog. V Kopru se je ob 18.17 zgodila še ena prometna nesreča, ki se je končala z lažjimi poškodbami, 17-letnik je padel s skuterjem in si pri tem poškodoval nogo.

Celjanu zasegli travo

Na železniški postaji v Kopru so policisti 44-letnemu Celjanu zasegli manjšo količino konoplje. Sledi hitri postopek z odločbo.

Napihal je

Med kontrolo prometa so piranski policisti ob 22.19 ustavili 55-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je alkotest pokazal rezultat 0,88 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku so začasno odvzeli vozniško dovoljenje in ga pridržali, sledi še obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Na območju Policijske uprave Koper smo od srede od 6. ure do danes do 6. ure obravnavali enajst oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med Hrvaško in Slovenijo. Policisti so pri Tuljakih ustavili dve vozili, ki sta pred tem nedovoljeno vstopili v državo pri Tuniših. V vozilih so bili trije državljani Hrvaške ter šest državljanov Iraka. Zoper Hrvate sledi kazenska ovadba, Iračane bodo po zaključenih postopkih vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Prav tako so policisti na območju Ilirske Bistrice obravnavali dva državljana Kosova, ki ju bodo tekom današnjega dne vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Zaletel v drog javne razsvetljave

Prometni policisti so včeraj okoli 23. ure obravnavali prometno nesrečo v Rožni Dolini pri Novi Gorici in v kateri je bil udeležen 26-letni voznik osebnega avtomobila. Slednji je vozil v krožišču v Rožni Dolini in se pri odcepu za šempetrsko obvoznico zaradi neprilagojene hitrosti zaletel v drog javne razsvetljave. V prometni nesreči se voznik ni poškodoval, izdali pa so mu plačilni nalog.

Neznanec si je prilastil izgubljeni telefon

Včeraj zjutraj je v Novi Gorici neznani storilec našel in si prilastil izgubljeni mobilni telefon znamke samsung galaxy 9+, temno modre barve.

Izginil strežnik

Neznani storilec je pred nekaj dnevi iz ene od učilnic z odsluženo računalniško opremo v eni od novogoriških šol in ukradel strežnik znamke HP proliant. Šolsko ustanovo je oškodoval za približno 300 evrov.

Neznanec na Ajdovskem kradel parfume

Včeraj so policisti obravnavali tatvino parfumov v eni od trgovin v Ajdovščini. Po sedaj zbranih podatkih je neznanec pred nekaj dnevi s prodajnih polic ukradel več parfumov različnih blagovnih znamk.


Najbolj brano