Samuel Lucas: “Ne smemo pozabiti na ljudi”

Veliki humanitarni koncert Istra za Slovenijo, na katerem bo nastopilo 26 istrskih glasbenikov, se vztrajno približuje. Med nastopajočimi bo tudi svetovljan Samuel Lucas, ki se dobro zaveda moči narave.

Samuel Lucas Foto: Rok Breznik
Samuel Lucas Foto: Rok Breznik

KOPER > “Na kratko lahko rečem le, da gre za katastrofa in tragedijo nepredstavljivih razsežnosti. Ljudje so izgubili življenja, domove, premoženje, najbolj grozno pa je to, da se je v vse nas naselil strah, ko smo videli, kako smo ranljivi,” je povedal za Primorske novice. “Odprava posledic bo dolgotrajna in resnično ne smemo pozabiti na ljudi in jih pustiti samih. Narava je pokazala svojo moč in nam ponovno sporoča, da moramo začeti živeti in ravnati drugače,” je še dodal.

Kot pravi, se dobrodelnih akcij redno udeležuje, v kolikor mu to dopušča čas. Zaupal nam je, da se tokratne akcije še posebej veseli. “Še posebej pa sem vesel, da smo se tokrat združili primorski glasbeniki, obalne radijske postaje in časopisi, zato se zelo veselim nedeljskega koncerta Istra za Slovenijo v mojem domačem Kopru. Ob tem povabilo vsem, da pridejo in z nakupom vstopnice prispevajo za ljudi, ki nas potrebujejo.”

Vstopnice za nedeljski koncert lahko kupite na tej povezavi.

Tisti, ki si želite pomagati, a se koncerta ne morete udeležiti, lahko z SMS sporočilom s ključno besedo ENOSRCE5 ali ENOSRCE10 na 1919 prispevate pet oziroma deset evrov.


Najbolj brano