Tinkara Kovač: “Za svoj rojstni dan bom obdarila nekoga drugega”

Tinkara Kovač bo v nedeljo praznovala svoj rojstni dan. Kot nam je zaupala, je letos ne čaka rojstnodnevna zabava, temveč dobrodelni koncert.

Tinkara Kovač Foto: Andraž Gombač
Tinkara Kovač Foto: Andraž Gombač

KOPER > “Odločila sem se, da bom nekoga obdarila. Nekoga, ki to potrebuje,” pravi Kovač. Kot pravi, se skozi celo svojo kariero udeležuje dobrodelnih koncertov. “Moja norma je pet tovrstnih koncertov na leto. Poleg tega, da počnem še druge dobrodelne stvari za lokalno skupnost na Krasu,” poudarja.

Tako kot mnoge druge, so tudi njo presenetile nedavne poplave v slovenski Istri. “Nikoli si nismo mislili, da bomo zbirali denar za svoje sosede.”

Kot pravi, jo pri tem dotičnem koncertu navdušuje to, da so se honorarjem odpovedali tudi organizatorji, tehniki in ostali soustvarjalci dogodka. “Velikokrat se mi je že zgodilo to, da smo na dobrodelnih dogodkih brezplačno nastopili samo glasbeniki. Takih dogodkov se ne želim več udeležiti. Vsi smo na isti barki.”

Vstopnice za nedeljski koncert lahko kupite na tej povezavi.

Tisti, ki si želite pomagati, a se koncerta ne morete udeležiti, lahko z SMS sporočilom s ključno besedo ENOSRCE5 ali ENOSRCE10 na 1919 prispevate pet oziroma deset evrov.


Najbolj brano