Ladja Zlatoperka bo prevoze solidarnostno opravljala tudi v ponedeljek

Ladja Zlatoperka, ki na relaciji Ankaran-Piran potnike prevaža vsak dan, razen ob ponedeljkih, bo tokrat solidarnostno vozila tudi v ponedeljek, 14. avgusta. Izkupiček od prodaje vozovnic bo kapetan Sandi Radolovič namenil obrtnikom, ki so utrpeli škodo v poplavah.

V ponedeljek bo ladja Zlatoperka izjemoma prevažala potnike in 
kolesa, izkupiček pa bodo podarili poplavljenim obrtnikom. Foto: Tomaž Primožič/FPA
V ponedeljek bo ladja Zlatoperka izjemoma prevažala potnike in kolesa, izkupiček pa bodo podarili poplavljenim obrtnikom. Foto: Tomaž Primožič/FPA

ISTRA > Prevozi potnikov in koles bodo v ponedeljek potekali po torkovem voznem redu. Ta je objavljen na spletni strani Regionalnega razvojnega centra Koper (RRC Koper) oziroma na lokacijah prevzema potnikov. Za prevoz kolesa je treba odšteti en evro. Cene vozovnic se gibajo od dveh do petih evrov, odvisno od lokacije vstopa na ladjo. Prevoz na relaciji Ankaran-Koper stane dva evra, tri evre je treba odšteti za relacije Ankaran- Izola, Koper-Izola in Izola-Piran. Štiri evre stane vožnja od Kopra do Pirana, pet evrov pa prevoz od Ankarana do Pirana.

Rezervacije mest na ladji niso možne, potniki storitev koristijo po sistemu “kdor prvi pride, prvi melje”.

V Ankaranu potnike pričakajo na pomolu Valdoltra, v Kopru ob zunanji obali na parkirišču na Ukmarjevem trgu, v Izoli na pomolu pred hotelom Marina, v Piranu pa v pristanišču na pomolu pri rdečem svetilniku.


Najbolj brano