Oven

Danes boste pod vplivom Lune v znamenju tehtnice več prostega časa posvetili svojemu partnerju. Začeli se boste intenzivno zanimati za njegovo delo in projekte.

Bik

S partnerjem bosta od poldneva dalje bolj usklajena, saj bo Luna prešla v vam sorodno znamenje tehtnice. Uživajte v romantičnem vzdušju in toplih prijateljskih odnosih.

Dvojčka

Dopoldan boste nekoliko slabe volje, Odganjali boste svoje zmedene misli, saj boste pod ugodnim vplivom Lune v znamenju tehtnice prizadevni in ambiciozni.

Rak

Mehkoba, sočutje in prijetni odnosi z drugimi bodo danes prevladovali. Predvsem sodelavci bodo tisti, ki vas bodo pogosto prosili za pomoč in ne boste jim je odrekli.

Lev

Danes boste imeli polne roke dela in seveda polno glavo zamisli, na kakšen način spremeniti določene zadeve, da bi delovale bolje in uspešnejše.

Devica

Danes boste malo lažje sodelovali z drugimi, imeli boste več energije za zaključevanje določenih projektov. Predvsem pa boste zbirali finančna sredstva za nov projekt.

Tehtnica

Luna bo od poldneva prehajala vaše znamenje. Popoldan boste čez mero romantični tudi tisti, ki ste v resni vezi, saj boste želeli ponovno osvojiti partnerja.

Škorpijon

Čustveni boste, a tudi nemirni, saj boste od partnerja zahtevali, da vam čustva vrača z isto mero kot jih vi dajete njej ali njemu. Včasih tu ni avtomatizma, kar vas jezi.

Strelec

Danes boste pomagali nekomu, ki se vam bo potožil, da se mu dela krivica. Če ste samski, bi vas ta oseba lahko zelo zanimala. Potrudite se, vsekakor vam ne bo žal.

Kozorog

Privlačni in zabavni boste, tako, da bodo povabila na srečanja in zabave kar deževala. Oglasijo se lahko stari prijatelji. Če boste potrebovali pomoč, jo boste dobili.

Vodnar

Luna v znamenju tehtnice bo pomagala, da k svojemu projektu povabite tudi druge, ki vam bodo sledili. Kljub temu bodite previdni, da vas konkurenti ne premagajo.

Ribi

Srečni boste kot že dolgo ne! Kar nekaj planetov vam nudi podporo. A ker se prav vsi ne počutijo tako dobro kot vi, boste morali pozitivne energije izkoriščati previdno.