Zagorelo je zaradi spirale proti komarjem

Koprske policiste so zjutraj obvestili, da je zagorelo na balkonu stanovanja v Luciji. Policisti so po pogašenem požaru opravili ogled kraja in ugotovili, da so bile v stanovanju, v četrtem nadstropju, tri osebe. Ob treh zjutraj so šli spat, vendar so na balkonu pozabili pogasiti vžigalno spiralo za odganjanje komarjev. V požaru je nastala materialna škoda, ogenj je osmodil še balkon v 5. in 6. nadstropju. Policisti preiskujejo sum storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

Fotografija je simbolična
Fotografija je simbolična 

PRIMORSKA > Včeraj popoldan je v Bertokih na kolesarski stezi padla kolesarka, 56-letnadržavljanka Francije. Zapeljala je preveč v levo in trčila v betonsko oviro ter padla. Lažje poškodovano so odpeljali v SB Izola. Izrečena ji je bila globa.

Vozila je v napačno smer

Policiste so obvestili, da osebni avto pelje iz Škofij proti Bivju po hitri cesti v napačno smer. Policisti so ugotovili, da je v napačno smer peljala 55-letna Izolanka, obravnavajo kaznivo dejanje nevarne vožnje v cestnem prometu.

Rezultat mu ni bil pogodu

V Kosezah pri Ilirski Bistrici je včeraj prišlo do prometne nesreče. 20-letni domačin je peljal od Ilirske Bistrice proti Jelšanam, zapeljal desno izven vozišča in trčil v drevo. Odrejen preizkus alkoholiziranosti je pokazal 1,12 mg/l. Voznik se z rezultatom ni strinjal, zato mu je bil odrejen strokovni pregled na alkohol, prepovedane droge in psihoaktivna zdravila. Odpeljan je bil v SB Izola, sledi obdolžilni predlog.


Najbolj brano