Na pomoč družinam v stiski tudi z dobrodelnim koledarjem Jake Ivančiča

Dobrodelni akciji Hladilnik toplega srca se je pridružil tudi sodelavec Radia Capris, fotograf Jaka Ivančič. Sto izvodov koledarja z njegovimi fotografijami je že pošlo, zato so ga ponatisnili in zagotovili še sto izvodov. Ves izkupiček od prodaje gre Zvezi prijateljev mladine Slovenije za pomoč socialno ogroženim družinam.

Ena izmed fotografij v koledarjz: blejska zimska idila Foto: Jaka Ivančič
Ena izmed fotografij v koledarjz: blejska zimska idila Foto: Jaka Ivančič

KOPER > Dobrodelni koledar je nastal z izborom najlepših krajinskih fotografij Jake Ivančiča, ki so nastajale v zadnjih letih po vsej Sloveniji. Med njimi so tudi večkrat nagrajene fotografije na mednarodnih natečajih in fotografije, objavljene v reviji National Geographic. Med temi so tudi vsem znan črnokalski viaduk v objemu večerne megle, zasneženi Bled in nepozabni pogled od Izole do Alp.

Jaka Ivančič (foto: Jošt Gantar)

Za grafično podobo in visoko kakovost tiska so poskrbeli v koprskem print shopu Studiu Matris, kjer so se - tako kot tudi Ivančič - odrekli honorarju. Ves izkupiček od prodaje gre v Caprisov dobrodelni sklad - za akcijo Hlladilnik toplega srca!

(foto: Jaka Ivančič)

Svoj izvod koledarja, ki stane 30 evrov, si lahko zagotovite z rezervacijo na koledar@radiocapris.si in s plačilom kupnine, ki bo neposredno nakazano Zvezi prijateljev mladine Slovenije. Koledar boste lahko prevzeli v studiu Radia Capris ali ga prejeli po pošti.


Najbolj brano