Oven

Planeti vam obljubljajo dobro zdravje in sposobnosti za izražanje vaše osebnosti, ustvarjalnost in filozofski pogled na življenje. Družabni boste in svobodni, uživali boste v življenju.

Bik

Premogli boste neobičajno veliko energije, čeprav se boste soočili z manjšimi zdravstvenimi težavami. Vaši odnosi s poslovnimi partnerji bodo dokaj dobri. V odnosu z drugimi bodite previdni.

Dvojčka

Za razvoj vaše osebnosti je pomembno, da se naučite izražati na pozitiven način. Kariera vam bo veliko pomenila. Ko ne boste v službi, se boste ukvarjali s kakšno dobrodelno dejavnostjo.

Rak

Zlahka boste sprejemali vlogo vodje; uspešni ste lahko kot direktor, upravnik ali administrator. Uspeh na poslovnem področju boste dosegli zlahka, pri doseganju ciljev ne boste imeli težav.

Lev

Zdelo se vam bo, da se vam uspeh izmika, ali pa da ga dosegate z velikimi napori. Veliko vam bo pomenilo to, da v življenju napredujete in se potrdite za vsako ceno. Pazite na zdravje, pojdite v naravo.

Devica

Za vas bo zelo pomembno, da bo vaše okolje mirno in stabilno. Zavzemali se boste za dom in družino, radi boste skrbeli tudi za druge ljudi. Sočutni boste, svojih občutkov ne boste skrivali.

Tehtnica

Ne bo vam težko pokazati svojih pravih čustev, zaradi svoje privlačnosti in odprtosti boste priljubljeni med ljudmi. Zlahka boste vzpostavljali zveze in prijateljstva. Dobro se vrača z dobrim.

Škorpijon

Izredno boste občutljivi; vaša sposobnost razumevanja drugih bo odvisna od tega, kako boste uspeli izraziti in pokazati svoja čustva. Imeli boste oster jezik. Včasih se raje ugriznite vanj.

Strelec

Vaša čustva in občutki bodo v neposredni zvezi z vašim egom; če boste dosegli uspeh, se boste počutili dobro v svoji koži. Spremljal vas bo prirojen dar, da ugotovite, kaj je prav in kaj narobe.

Kozorog

Spremljala vas bo sposobnost razumevanja želja in ljudi na splošno. Ker ste taktični in sočutni, ljudje zaupajo v vaše sodbe. Vaša občutljivost za potrebe drugih vam bo utirala pot k uspehu.

Vodnar

Odprto boste pokazali to, kar mislite in čutite, zato se bodo pojavile manjše težave v medsebojnih odnosih. Prepuščeni boste na milost in nemilost svojim čustvom. Premislite v samoti.

Ribi

Bistri boste, mislili in razmišljali boste zelo hitro. Neumorno boste drugim postavljali vprašanja, ker vaša intelektualna radovednost ne bo nikoli ugasnila. Zelo uspešni boste pri vseh fizičnih delih.