Francoska praktičnost v novi preobleki

Od začetka oktobra bo pri Citroënovih trgovcih že na voljo novi berlingo. Novo je dejansko vse, od pločevine do tehnike, pogona in opreme. Na voljo bo od dobrih petnajst tisočakov naprej.

Berlingo že od leta 1996 razveseljuje družine in male obrtnike.
Berlingo že od leta 1996 razveseljuje družine in male obrtnike. 

Berlingo bo zdaj na voljo tudi z dvema dolžinama (4,40 in 4,75 metra). Motorna oprema je tudi podobna kot tista, ki jo Citroën že ponuja v svojih drugih modelih. Berlingo je pridobil bolj svež videz in več priročnih funkcij, ki so temu legendarnemu modelu že tako ali tako prinesle obilo uspeha, saj je bil doslej prodan v že več kot 1,7 milijona primerkih.

Prostorna notranjost sledi enostavni uporabi (trije individualni zadnji sedeži s povsem enostavnim preklopom, raven pod do preklopnega sedeža prednjega sopotnika, 2,7 metra dolžine za nakladanje, sto litrov dodatne prostornine v prtljažniku).

Berlingo z osnovno opremo life ter turbobencinskim motorjem PureTech 110 bo na voljo za 15.150 evrov, tisti, ki naj bi bil med slovenskimi kupci najbolj priljubljen, torej z BlueHDi 100 in opremo feel bo stal nekaj več kot 17 tisočakov. Največji in z najmočnejšim motorjem - XL BlueHDi 130 EAT8, naj bi stal 24.350 evrov.


Najbolj brano