Ne le hrana, pomembno je doživetje
Sobota
04. 08. 2018, 06.00
, posodobljeno: 28. 08. 2018, 15.13
Špacapanova hiša v Komnu je med slovenskimi in tujimi gurmani dobro poznana. Trdne temelje je s svojim delom in nezmotljivim okusom postavila prva dama kraške kulinarike Ada Špacapan, danes pa njeno delo s pomočjo družine in že utečene ekipe nadaljuje in nadgrajuje sin Ago.
V tem času se je pri Špacapanovih v Komnu veliko spremenilo. V spodnjih prostorih so uredili klet, zorilnico za pršute in salame, staro štirno so spremenili ...
Si želite prebrati celoten članek?
Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop
1,99 EUR
Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.
Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob.
Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI
Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.