Ne le hrana, pomembno je doživetje

Špacapanova hiša v Komnu je med slovenskimi in tujimi gurmani dobro poznana. Trdne temelje je s svojim delom in nezmotljivim okusom postavila prva dama kraške kulinarike Ada Špacapan, danes pa njeno delo s pomočjo družine in že utečene ekipe nadaljuje in nadgrajuje sin Ago.

   Ago Špacapan (desno) in kuhar Boštjan Sanabor Foto: Leo Caharija
Ago Špacapan (desno) in kuhar Boštjan Sanabor Foto: Leo Caharija

V tem času se je pri Špacapanovih v Komnu veliko spremenilo. V spodnjih prostorih so uredili klet, zorilnico za pršute in salame, staro štirno so spremenili ...

Si želite prebrati celoten članek?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

  • Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.
  • Najbolj brano