Kradla sta sredi belega dneva

Dva predrzneža sta včeraj sredi belega dneva vlomila v avtomobil, ki je bil parkiran v neposredni bližini ene izmed igralnic v Novi Gorici. Na vozilu sta razbila voznikovo šipo in ukradla prenosni računalnik, ček v vrednosti 3000 evrov in igralne bone v vrednosti 6000 evrov.

Dva predrzneža sta včeraj sredi belega dneva okradla avtomobil. Fotografija je simbolična.
Dva predrzneža sta včeraj sredi belega dneva okradla avtomobil. Fotografija je simbolična. 

PRIMORSKA> Takoj po tatvini sta se s kraja odpeljala z avtomobilom z italijanskimi registrskimi številkami. Lastnika sta oškodovala za dobrih 10.000 evrov.

Iztočil je 200 litrov goriva

Neznanec je v noči s torka na sredo iz posode za gorivo tovornega vozila, ki je bilo parkirano v bližini vasi Lokve, iztočil 200 litrov nafte in odšel. Tolminskemu gozdnemu podjetju je povzročil za 250 evrov škode.

Zapeljal ji je čez stopalo

Pri koprskem nakupovalnem centru je 39-letni Koprčan z zadnjo gumo avtomobila zapeljal čez stopalo 23-letnice iz Vanganela. Povzročitelju so policisti izdali posebni plačilni nalog.

Ukradel je tudi olivno olje

Neznanec je ponoči vlomil v vikend ob stari Šmarski cesti. Lastniku je ukradel kosilnico, agregat, motorno žago, več kosov orodja, akumulatorski vrtalnik in 45 litrov olivnega olja. Vlomilec je povzročil za 2500 evrov škode.

Mladoletniku so zasegli 218 nevarnih petard

Policisti so mladoletniku iz okolice Pivke zasegli 218 petard druge kategorije. Policisti so mladeniču napisali obdolžilni predlog.

Pogrevali so stari spor

Včeraj sta v pisarno enega od podjetij v Vrtojbi prišla zakonca in se sprla z zaposlenim zaradi stare zadeve, ki jo rešujejo na sodišču. Policisti so jim izrekli opozorilo.

Razgrajal je v samskem domu

53-letni moški je včeraj v samskem domu v Novi Gorici nadlegoval druge stanovalce in se ni hotel pomiriti niti ob prihodu policistov. Možje v modrem so ga zadržali do streznitve.

Nogometna navdušenca sta se sprla med tekmo

Včeraj sta se v enem od gostinskih lokalov v Novi Gorici sprla dva “nogometna strokovnjaka”. Med televizijskih prenosom nogometne tekme je eden več vedel kot drugi, zato sta se sprla. Mlajši 21-letnik iz Kobarida je pozneje poklical policijo. Policisti so obema izrekli opozorilo.

Preglasno so se zabavali

Skupina mladeničev na tržnici v Novi Gorici je bila včeraj zvečer preglasna, kar je motilo ostale. Policisti so jih opozorili.

Delavec je padel skupaj z drogom

50-letni delavec je včeraj zjutraj v Čeplezu na vrhu električnega droga odpel električni kabel, nato pa se je leseni drog zaradi dotrajanosti pri tleh prelomil in se z delavcem vred zvrnil na tla. Nesrečni delavec je pri padcu dobil vreznino leve noge in udarec v glavo, zato so ga z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. O nesreči je bil obveščen tudi pristojni inšpektor za delo.

Traktor je ostal brez kolesa, odpadale so tudi pnevmatike

22-letni voznik neregistriranega traktorja je v Grgarju zavijal levo, prav takrat pa ga je prehiteval 45-letni voznik tovornjaka. Vozili sta trčili, tako da je traktorju odtrgalo prednje kolo in ga prelomilo na polovico. Policisti so obema izdali globo.

28-letni voznik tovornega vozila je včeraj popoldne v Ajdovščini v križišču za Lokavec zapeljal na nasprotno vozišče. Ravno v tem času pa je nasproti pripeljal 65-letni voznik avtomobila in se zaletel v zadnji del tovornega vozila s polpriklopnikom. Policisti so 28-letnemu povzročitelju prometne nesreče izdali plačilni nalog.

37-letna voznica avtomobila se je včeraj zvečer v Šempetru pri Gorici nepravilno vključevala v promet. Mimo je pripeljal 62-letni voznik avtomobila, ki je v izogib trčenju zapeljal levo na cestni otok in uničil obe levi pnevmatiki na vozilu. Policisti so povzročiteljici – voznici avtomobila izdali plačilni nalog.

29-letni voznik kombija je včeraj dopoldne pri vzvratni vožnji spregledal 18-letnega pešca in ga zadel. Pešca, ki se je lažje poškodoval, so odpeljali v šempetrsko bolnišnico.

NR


Najbolj brano