Odnesli so hladilnik, sesalec, lestev ...

Včeraj popoldne so policisti obravnavali vlom v objekt ene od gospodarskih družb v Šempetru pri Gorici. Po prvih zbranih podatkih je neznanec v zadnjih dneh vlomil in nato iz omenjenega objekta ukradel hladilnik, sesalec, lestev, plinsko jeklenko ..., v skupni vrednosti približno 700 evrov. Policisti bodo po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na Državno tožilstvo v Novi Gorici.

 Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

KOPER > V Kopru so policisti zasegli skuter 54-letniku, saj vozilo ne ustreza tehničnim karakteristikam. Zasegli so tudi moped 21-letnici. Moped prav tako ne ustreza tehničnim karakteristikam. Obema sledi obdolžilni predlog.

V Prestranku so včeraj zvečer ustavili 34-letnega voznika avtomobila, ki nima vozniškega dovoljenja, vozilu pa je potekla registracija. Vozilo zaseženo in sledi obdolžilni predlog.

Kolesar se je poškodoval

Včeraj ob 10.20 je v Izoli 69-letni voznik avtomobila pri vključevanju v promet odvzel prednost 64-letnemu kolesarju, ki je pripeljal pravilno po kolesarski stezi. Kolesar se je lažje poškodoval, povzročitelju so izdali plačilni nalog.

Kolesarka je padla med zaviranjem

Včeraj popoldne so policiste iz izolske bolnišnice obvestili, da oskrbujejo kolesarko, ki je padla. Policisti so ugotovili, da je 55-letna ženska padla s treking kolesom, ko je zavirala je zaradi mokrega vozišča. Z glavo je zadela v krmilo in izgubila sprednji zob. Sledi ji globa.

Proti labodom so metali kamenje

Včeraj ob 15.45 je bila policija obveščena, da je v Sečovljah ženska opazila skupino mladostnikov, ki je proti labodom metala kamenje in jih strašila. Zatem je prišel do nje neznani moški in pričel nanjo kričati, bil naj bi oče enega od otrok. Po ugotovitvi identitete moškega sledi hitri postopek.

Padel z mopedom

Včeraj ob 15.48 so policiste iz bolnišnice obvestili, da so na urgenco sprejeli 55-letnika, ki je dan pred tem okoli 22.30 ure padel z motorjem. Policisti so ugotovili, da je vozil moped po cesti v Jagodju v Izoli in zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča padel. Pri tem se je huje poškodoval. Uveden bo hitri postopek.

Motor je izginil

V Kopru je nekdo ukradel motor sym orbit 50, sive barve, registrske številke KPCL-27.

Kolesar se je poškodoval

Včeraj ob 14.10 je bila policija obveščena o prometni nesreči na cesti Godovič-Medvedje Brdo, kjer je padel in se poškodoval 67-letni kolesar. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da se je kolesar peljal iz Godoviča proti naselju Medvedje Brdo. Pri vožnji navzdol je v desnem pregledne ovinku izgubil oblast nad kolesom in padel po vozišču ter se predvidoma huje poškodoval. Na kraju so poleg policistov posredovali tudi gasilci PGD Idrija, ki so zavarovali kraj nesreče in nudili pomoč poškodovanemu kolesarju do prihoda reševalcev NMP ZD Idrija. Po nudeni oskrbi na kraju so reševalci poškodovanca z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center.

Prometna nesreča v Doblarju

Včeraj ob 14.51 je bila policija obveščena o prometni nesreči na območju Doblarja, v kateri sta bila udeležena dva voznika osebnih vozil. Ugotovljeno je bilo, da je 68-letni voznik avtomobila vozil iz Tolmina proti Novi Gorici in v Doblarju zapeljal levo v trenutku, ko je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 58-letni voznik osebnega vozila. Med njunimi vozili je prišlo do trčenja, nihče se ni poškodoval. Prometni policisti so 68-letnemu povzročitelju prometne nezgode izdali plačilni nalog.

Pri vzvratni vožnji trčil v tovorno vozilo

Včeraj ob 21.15 je bila policija obveščena o prometni nezgodi na počivališču Šempas ob hitri cesti. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je 63-letni voznik tovornega vozila, državljan Poljske, pripeljal na omenjeno počivališče in parkiral med drugi dve tovorni vozili. Pri tem je pri vzvratni vožnji trčil v drugo parkirano tovorno vozilo, hrvaških registrskih številk. Policisti so 63-letnemu povzročitelju prometne nezgode izrekli globo. Prav tako so plačilni nalog izdali 51-letnemu hrvaškemu vozniku zaradi nepravilnega parkiranja tovornega vozila.

Povozili kamen na cesti

Včeraj zgodaj zvečer so policisti na glavni cesti Solkan-Plave obravnavali prometno nesrečo, kjer sta dva voznika povozila kamen na vozišču. Ugotovljeno je bilo, da je 20-letni voznik avtomobila, državljan Nemčije, vozil po glavni cesti iz Solkana proti Plavam in povozil kamenje ob robu vozišča. Na njegovem vozilu je nastala materialna škoda. Za njim je vozila 38-letna voznica in prav tako povozila kamen ter poškodovala prednjo desno pnevmatiko avtomobila. Prometni policisti so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Trčila v divjega prašiča

Včeraj ob 19.27 so policisti obravnavali povoženje divjega prašiča s strani 69-letne voznice avtomobila med njeno vožnjo iz Kromberka proti Ajševici. Divji prašič je po trku poginil, na vozilu je nastala materialna škoda. Novogoriški policisti so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.


Najbolj brano