Sobota
Vesna Žlogar: “Rada bi bila dvokrilna omara”
Vesna Žlogar: “Rada bi bila dvokrilna omara”

Vesna Žlogar zase pravi, da je majhna. Pri tem v nasprotju s pričakovanji ne misli na svojo višino, ampak širino. Natančneje na mišice. 55-letna Izolanka je namreč bodibilderka. Nekdanja svetovna prvakinja v kategoriji Miss Fitness nad 40 let, ki je nanizala še kopico drugih mednarodnih uspehov, si še vedno želi na večje tekmovanje. A to ni vse. “Od nekdaj sanjam o 80 kilogramih mišic. Bila bi dvokrilna omara, ampak to je meni lepo,” pravi.

Sobota
Vstop v vodnarja prinaša spremembe
Sobota
Vstop v vodnarja prinaša spremembe

Uranovi kvadrati naznanjajo, da bomo znali v tem času iz našega življenja odrezati tisto, kar nima več prave razvojne vrednosti. Padajoča Luna pa nam omogoča, da spustimo staro, nekoristno, da bi od petkovega mlaja dalje zopet ustvarjali na novo.

Rad te imam, dedek
Sobota
Rad te imam, dedek

Jaz sem poznal le enega dobrega možakarja - dedka Mraza. Prijazen, bivajoč tam pod Triglavom, se je enkrat letno potrudil do nas otrok s polnim košem daril. Siva kučma, bela brada ... Komaj si čakal na novoletno jutro, da si našel pod jelko njegova darila. Nekoč sem ga celo ponoči slišal, kako jo je hitro popihal ...