Kronika
Ob traktor ga je stisnil sosedov avto
Ob traktor ga je stisnil sosedov avto

Col je v žalost ovila novica o hudi nesreči, ki se je zgodila na praznični torkov večer. “Žalost je res velika,” nam je včeraj dejal eden od domačinov. Okoli 20.40 je sosedov avto, ki je brez nadzora zdrsnil po klančini, ob traktor stisnil 67-letnega domačina. V nesreči je utrpel tako hude poškodbe, da mu v šempetrski bolnišnici niso mogli več pomagati.

Tragična nesreča na 21. rojstni dan
Tragična nesreča na 21. rojstni dan

V naselju Bate na Banjški planoti se je včeraj zgodaj dopoldne zgodila tragična nesreča, v kateri je umrl 21-letni delavec ljubljanskega podjetja. Med čiščenjem drevja pod električnim daljnovodom se je s teleskopsko žago dotaknil žice daljnovoda, nato pa zaradi električnega udara z drevesa padel na tla. Čeprav so ga oživljali približno dve uri, mu niso mogli več pomagati.

Moški je podlegel poškodbam
Moški je podlegel poškodbam

Včeraj zvečer se je v Colu zgodila tragična prometna nesreča. Po sedaj zbranih podatkih je mlajši voznik parkiral osebno vozilo na klančini ob hiši in zapustil vozilo, ne da bi zagotovil, da se vozilo ne bi moglo samo premakniti. Avtomobil je nato okoli ob 20.40 nenadzorovano vzvratno zapeljal po klancu navzdol proti skupini ljudi, ki so stali na parkirišču ob drugi hiši.