Kultni tržaški lokal Da Pepi se širi

Ena od obveznih kulinaričnih tržaških postojank je bife Da Pepi v bližini trga Borza, kjer že več desetletij strežejo odlične mesne dobrote, med katerimi prednjačijo svinjski izdelki. Okoli 20. februarja naj bi po poročanju Il Piccola v bližini odprli še bistro, ki se bo raztezal na 200 kvadratnih metrih.

Ena od obveznih kulinaričnih tržaških postojank je bife Da 
Pepi v bližini trga Borza, kjer že več desetletij strežejo odlične 
mesne dobrote, med katerimi prednjačijo svinjski izdelki.  Foto: Vir: Il Piccolo
Ena od obveznih kulinaričnih tržaških postojank je bife Da Pepi v bližini trga Borza, kjer že več desetletij strežejo odlične mesne dobrote, med katerimi prednjačijo svinjski izdelki.  Foto: Vir: Il Piccolo

TRST > Lokal v dveh nadstropjih se nahaja na vogalu ulice Cassa di Risparmio in trga Borza, dolga leta pa je v teh prostorih delovala nepremičninska agencija. Eden od lastnikov bifeja Da Pepi Paolo Polla je za časnik povedal, da imena novega bistroja še nimajo določenega, ponujali pa bodo regionalne, preproste jedi, ki bodo na malce višjem nivoju. Posebno vlogo bo imel tudi kuhar Emanuele Scarello, ki vodi najboljšo restavracijo v Furlaniji-Julijski krajini - Amici v Vidmu. Scarello bo predlagal menuje, na pomoč pa jim bo poslal tudi enega od svojih kuharjev.

Spletno uredništvo


Najbolj brano