Živahno v Posočju

Sezona rekreativnih malonogometnih turnirjev na prostem se izteka, a v Posočju ostajajo aktivni. Pred nedavnim so odigrali tri turnirje, še eden pa se obeta.

 Foto: STA
Foto: STA

NOVA GORICA > Na Bovškem je za nočni turnir petčlanskih ekip poskrbel NK Žaga. V konkurenci desetih ekip je slavila zasedba Oramai, ki je s 4:1 premagala Odpisane. Tretje mesto so po kazenski strelih osvojili domačini, ki so premagali sosede iz Trnovega ob Soči.

Tekmovanje petčlanskih moštev je priredil tudi NK iz Ledin nad Idrijo. Tam je med osmimi ekipami največ pokazala zasedba Tipo na hlape, ki je po kazenskih strelah premagala A litro. Tretji je bil Otalež, četrti pa Flamengo. Največ golov je dosegel član zmagovalne ekipe Boštjan Frelih, mrežo pa je najbolje varoval vratar Flamenga Drago Marcina.

Največ ekip - kar 16 - je FC Bajer Muhrank privabil na turnir trojk na Drežniške Ravne. Tudi na tem najvišje ležečem turnirju je slavil Oramai. Drugo mesto je zasedel Važisan iz bližnje Drežnice, tretji pa so bili domačini iz moštva Tura. Četrto mesto je zasedla Sola iz Loma. Nagrado za najboljšega igralca je prejel Erik Berginc (Važisan).

Naslednji turnir bo danes in jutri v Stari Gori pri Novi Gorici.

NR


Najbolj brano