V Mariboru poslej tudi Palčič in Rahmanović

Nogometaši Maribora bodo spomladanski del sezone začeli z dvema okrepitvama iz Kopra, Matejem Palčičem in Amarjem Rahmanovićem. O tem smo v Primorskih novicah prvi v Sloveniji sicer poročali že 17. novembra. V Ljudskem vrtu bosta nogometaša ostala tri leta in pol.

Matej Palčič bo tudi pri Mariboru imel dres s številko 29. Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Matej Palčič bo tudi pri Mariboru imel dres s številko 29. Foto: Tomaž Primožič/Fpa

MARIBOR > Mariborčane čaka še gostovanje v Kopru v jesenskem delu tekmovanja, spomladi pa bosta barve vijoličastih branila tudi Matej Palčič in Amar Rahmanović. Klub je dosedanja nogometaša Kopra predstavil danes.

Palčič je pri 22 letih zbral 95 prvenstvenih nastopov in dosegel osem zadetkov. Leto mlajši Rahmanović bo v Maribor prišel po več selitvah, igral je za Slobodo Tuzlo, Novi Pazar, Olimpic Sarajevo in Istro, v Sloveniji pa je za Koprčane odigral 24 tekem ter dosegel štiri gole. Palčič je bil član mlajših slovenskih izbranih vrst, Rahmanović pa je podobno pot opravil v mlajših kategorijah ekipe Bosne in Hercegovine.

Novinca bosta z ekipo od začetka zimskih priprav, v prihodnjih dneh bosta že trenirala z novimi soigralci. V Mariboru bo imel Palčič dres s številko 29, Rahmanović pa 11.

STA


Najbolj brano