V prazničnem obdobju vrhunec malonogometnih turnirjev

Obdobje pred praznovanjem dneva državnosti je bilo in bo nabito z malonogometnim dogajanjem. Prvak cerkljanske lige je Prva vrsta. Minuli konec tedna so tekmovali še na Colu in v Grgarju, v naslednjih dneh pa bo na severnem Primorskem še sedem turnirjev.

Sklepni boji na turnirju  ŠD Grive v Mirnu bodo v sredo.  Foto: Igor Mušič
Sklepni boji na turnirju ŠD Grive v Mirnu bodo v sredo.  Foto: Igor Mušič

CERKNO > V cerkljanski ligi so odigrali predzadnji krog. Doseženi so bili naslednji rezultati - Maratonci : Pog 5:4, Texas : ŠD Trebuša 5:4, ŠD Sovodenj : Podmornica 0:3 (b.b.). Vrstni red najboljših je že dokončen. Zmagovalec lige je Prva vrsta. Net, pred ŠD Otalež in Podmornico.

Na tradicionalnem turnirju Društva Gozd na Colu je zmagalo moštvo Suzuki Gec, ki je v finalu s 3:0 premagalo Zadnjo sekundo. Drugouvrščena ekipa je v polfinalu izločila favorita, Kavarno Ave. V boju za tretje mesto je kavarnarje premagal še Volan Caffe. Nagrado za najboljšega igralca je dobil stari znanec prvoligaških igrišč Rok Grželj (Suzuki Gec), najboljši vratar pa je bil Dejan Kojić (Zadnja sekunda).

Na turnirju trojk v Grgarju je zmagala letos na Goriškem in v Posočju skoraj nepremagljiva ekipa As Balan.

Že v naslednjih dneh se bodo vrstili novi turnirji. Jutri se bo začel tridnevni v Grgarskih Ravnah. V sredo bodo sklepni boji na večdnevnem 21. turnirju Grive v Mirnu. V četrtek se bodo začela tekmovanja v Vipavskem Križu, v soboto na Otlici, v Dobravljah in v Desklah, v ponedeljek pa še v Šempasu. IM


Najbolj brano