Po sodnikih jim jo je zagodlo še vreme

Sobotni obračun med Domžalami in Luko Koper je bil zaradi izjemno namočene zelenice na domžalskem stadionu prestavljen na jutri ob 18. uri.

Igrišče v Domžalah neposredno pred predvidenim začetkom 
sobotne tekme. Foto: Simon Maljevac
Igrišče v Domžalah neposredno pred predvidenim začetkom sobotne tekme. Foto: Simon Maljevac

DOMŽALE > Še slabo uro pred predvidenim pričetkom tekme je še vse kazalo na to, da bodo Koprčani, ki naj bi nastopili v postavi Adam, Hadžić, Gregorič, Palčič, Posavac, Rahmanović, Šme, Štulac, Lotrič, Pučko in Štromajer, proti domačim ravbarjem skušali popraviti grenak priokus po sila mizernem tednu. Po dveh rdečih kartonov polnih obračunih proti Celju in Zavrču pa se je tokrat proti njim zarotilo vreme.

Pred koncem ogrevanja igralcev obeh ekip se je nad predmestjem Ljubljane razbesnelo pravo neurje, zelenica domžalskega stadiona pa je hitro dobila podobo velikega bazena. Domačini so skušali položaj izboljšati s pomočjo mehanizacije, a se je sodniška trojka po slabih dvajsetih minutah čakanja odločila, da razmere niso primerne za igro, zato se bosta tekmeca pomerila jutri.

“Menim, da je za obe ekipi bolje, da tekme v tako slabih razmerah za igro ni bilo. Kaj hitro bi namreč lahko prišlo do kakšne neljube poškodbe, česar si tako Domžalčani kot mi v tem trenutku zagotovo ne želimo. Tekmo sicer želimo odigrati čim prej, saj nas nato čakajo še nove preizkušnje,” je sobotno dogajanje v Domžalah opisal koprski športni direktor Matej Mavrič Rožič. Obenem je še pojasnil, da po sredinem porazu proti Zavrču v vrstah Koprčanov ni bilo medijskega molka, temveč naj bi prišlo le do komunikacijskega nesporazuma med vodstvom kluba in predstavniki sedme sile: “Nikakor nismo želeli bojkotirati medijev. Sam sem iz slačilnice prišel med prvimi, vendar novinarjev po našem malce daljšem sestanku ni bilo več na stadionu. Zavedamo se svojih obveznosti in v bodoče do takšnih nesporazumov ne bo več prihajalo. Sicer pa je stanje v moštvu povsem običajno.”SIMON MALJEVAC


Najbolj brano