Najboljše minice so Ankarančanke

Finale državnega prvanstva v mini odbojki v Šoštanju je prinesel zmago dekletom OK Ankaran - Hrvatini pod vodstvom trenerja Sandija Labinjana.

ŠOŠTANJ > Ankarančanke so v finalu z 2:0 (25:13, 25:20) premagale mariborsko ekipo NKBM Branik.

Po štirih letih je tako naziv najboljših minic v državi ponovno romal v Ankaran. Dekleta so bila boljša od tekmic v vseh elementih odbojkarske igre in so suvereno osvojile prvo mesto v državi. Na vseh dosedanjih tekmovanjih so bile igralke deležne glasne podpore svojih navijačev, ki so se jim oddolžile s srčno in borbeno igro za vsako točko.

V kategoriji mini odbojke je v sezoni 2016/2017 sodelovalo kar 52 ekip, minice OK Ankaran - Hrvatini pa so sezono zaključile brez izgubljene tekme. Za uvstitev so tekmovalke dobile pokal ter zlate medalje.

Minice OK Ankaran - Hrvatini so v zadnjih desetih letih bile nekajkrat v finalu državnega prvenstva, vendar so le trikrat stale na stopničkah. V sezoni 2011/2012 so zasedle 3. mesto v državi, nato pa leto kasneje postale državne prvakinje. V sezoni 2013/2014 so zasedle 4. mesto in sedaj po štirih letih ponovno postale državne prvakinje.

Spletno uredništvo


Najbolj brano