Mrakova in Macarolova tik za tretjim mestom

Slovenski jadralki Tina Mrak in Veronika Macarol sta sedmi in osmi plov na tekmi svetovnega pokala v Miamiju končali na četrtem in drugem mestu v razredu 470 in sta skupno četrti. Za tretjim mestom zaostajata pičlo točko.

Slovenski jadralki Tina Mrak in Veronika Macarol na tekmi svetovnega pokala v Miamiju skupno  četrti. Za tretjim mestom zaostajata pičlo točko. Foto: STA
Slovenski jadralki Tina Mrak in Veronika Macarol na tekmi svetovnega pokala v Miamiju skupno četrti. Za tretjim mestom zaostajata pičlo točko. Foto: STA

MIAMI > Tina Mrak in Veronika Macarol sta doslej zbrali 45 točk, tretjeuvrščeni Japonki Ai Kondo Jošida in Miho Jošioka pa 44. Vodita Novozelandki Jo Aleh in Polly Powrie z 11 točkami, drugi sta Britanki Hannah Mills in Saskia Clark s 30 točkami.

V razredu finn pa jadra nosilec dveh olimpijskih kolajn Vasilij Žbogar, ki je trenutno na sedmem mestu. V zadnjih dveh plovih je osvojil četrto in 17. mesto in ima skupno 52 točk. Vodi Britanec Giles Scott s 16 točkami, sledita mu Avstralec Jake Lilley s 26 in Grk Ioanis Mitakis s 34.

STA


Najbolj brano