Leo Štulac je bil v soboto prvi mož Luke Koper

“Prišli smo do izjemno pomembne zmage, ki smo si jo zaslužili. Na treningih smo trdo delali in v to tekmo vložili ogromno truda, ki je s temi tremi točkami tudi poplačan,” je bil po koncu tekme proti Zavrču dobro razpoložen nogometaš Luke Koper Leo Štulac. Izkazal se je z dvema zadetkoma z razdalje.

Leo Štulac Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Leo Štulac Foto: Tomaž Primožič/Fpa

> Zagotovo vas je strokovni štab pred tekmo dobro podučil o igri Zavrča?

“Seveda smo imeli pred tekmo veliko informacij o igri Zavrča in njihovih nogometaših. Trener Slavko Matić nam je razkril vse njihove slabosti in pozitivne stvari. Teh napotkov smo se na igrišču tudi držali in prišli do zmage. Uvodni del tekme se je odvijal po naših željah, saj smo hitro povedli. Sledil je manjši padec, a smo do konca prvega dela zadržali prednost in nato v nadaljevanju dokončali delo.”

> Očitno kadrovske spremembe v moštvu na vas niso pretirano vplivale?

“Menim, da smo na vse skupaj dobro odgovorili. Dvignili smo raven dela na treningih. Pomembno je, da se čim manj obremenjujemo s tem, saj življenje teče naprej. Z osvojenimi tremi točkami bomo naslednje tekme pričakali v še boljšem razpoloženju.”

> Dosegli ste kar dva zadetka.

“Moram priznati, da sem imel pri prvem zadetku kar nekaj sreče. Ko si v formi, včasih tudi takšni streli končajo v mreži (smeh). Akcijo za drugi zadetek sem izpeljal po svojih željah. Po prodoru sem se znašel na robu kazenskega prostora in brez razmišljanja udaril po žogi. Na srečo je žoga tudi po tem strelu našla pot do mreže.”

SM


Najbolj brano