Barcelona še do druge lovorike

Nogometaši Barcelone so, potem ko so si zagotovili naslov španskih prvakov za sezono 2014/15, včeraj dodali še drugo domačo lovoriko. Na domačem terenu so Katalonci na Camp Nouu v finalu španskega pokala premagali Athletic Bilbao s 3:1 (2:0) in še 27. v klubski zgodovini dobili španski kraljevi pokal.

Rdeče-modre, ki so bili v prvem polčasu izrazito boljši, v 
nadaljevanju pa so le še vzdrževali prednost, je v vodstvo 
popeljal Lionel Messi z mojstrskim prodorom v 20. minuti. Foto: Wikipedia
Rdeče-modre, ki so bili v prvem polčasu izrazito boljši, v nadaljevanju pa so le še vzdrževali prednost, je v vodstvo popeljal Lionel Messi z mojstrskim prodorom v 20. minuti. Foto: Wikipedia

BARCELONA > Za katalonskega velikana pa je bilo včerajšnje dogajanje le ogrevanje pred zadnjim dejanjem sezone, v katerem bo blaugrana skušala čez teden dni v Berlinu priti še do prestižnega evropskega naslova v finalu lige prvakov.

Rdeče-modre, ki so bili v prvem polčasu izrazito boljši, v nadaljevanju pa so le še vzdrževali prednost, je v vodstvo popeljal Lionel Messi z mojstrskim prodorom v 20. minuti, Neymar je še v prvem polčasu vodstvo povišal, Messi pa je za trdnih 3:0 zadel še v 74. minuti. Častni gol za Baske je dosegel Inaki Williams.

STA


Najbolj brano