Cerar obsodil napad v Parizu

Predsednik vlade Miro Cerar je odločno obsodil današnji teroristični napad na uredništvo francoskega časopisa Charlie Hebdo ter izrazil solidarnost Slovenije s Francijo in svojci žrtev.

Predsednik vlade Miro Cerar je odločno obsodil današnji teroristični napad na uredništvo francoskega časopisa Charlie Hebdo ter izrazil solidarnost Slovenije s Francijo in svojci žrtev. Foto: STA
Predsednik vlade Miro Cerar je odločno obsodil današnji teroristični napad na uredništvo francoskega časopisa Charlie Hebdo ter izrazil solidarnost Slovenije s Francijo in svojci žrtev. Foto: STA

LJUBLJANA > “Odločno obsojam nezaslišano teroristično dejanje nad Charlie Hebdo, uperjeno proti svobodi medijev, eni ključnih civilizacijskih pridobitev,” je Miro Cerar zapisal na svojem uradnem računu na twitterju.

“Kot predsednik vlade izražam polno solidarnost Slovenije s Francijo, mediji in žrtvami ter svojci, prizadetih v napadu na Charlie Hebdo,” je zapisal v drugem tvitu.

V terorističnem napadu na prostore satiričnega časnika Charlie Hebdo v Parizu je bilo po zadnjih podatkih ubitih najmanj 12 ljudi, med njimi dva policista.

STA


Najbolj brano