Miley Cyrus bo zaigrala v seriji Woodyja Allena

Pop zvezdnica Miley Cyrus je najnovejša muza Woodyja Allena. Legendarni režiser jo je izbral za vlogo v svoji prvi televizijski seriji, ki jo pripravlja za Amazon. Cyrusova bo angažirana v projektu, ki še nima naslova, spletni velikan pa jo namerava prikazati še letos.

Pop zvezdnica Miley Cyrus je najnovejša muza Woodyja 
Allena. Foto: Vir: Wikipedia
Pop zvezdnica Miley Cyrus je najnovejša muza Woodyja Allena. Foto: Vir: Wikipedia

LOS ANGELES > Na instagramu je 23-letna zvezdnica objavila portret Woodyja Allena in zapisala, da ga ima že več let ob svoji postelji. “Gledala sem v njegove oči, ko sem dobila klic, da bom del zasedbe,” je dodala. Da bo nastopila v njegovi seriji, je potrdil tudi njen zastopnik.

Zaigrala bo skupaj z 83-letno Elaine May, ki je leta 2000 nastopila v Allenovi kriminalni komediji Majhni lopovi.

Hollywoodski portal Deadline je sprva poročal, da se je 80-letni Allen odločil zasesti Miley Cyrus v začetnih šestih epizodah serije, ki jo bo postavil v 60. leta. Amazon pa je že pred enim letom sporočil, da je podpisal pogodbo z Allenom za njegovo prvo televizijsko serijo.

Spletni velikan namreč poskuša dohiteti podjetje Netflix, ki si je s serijami, kot sta Hiša iz kart in Oranžna je nova črna, pridobilo zveste gledalce. Doslej je že osvojil nekaj nagrad s serijama Transparent in Mozart v džungli.

Allen, znan po svoji ostri duhovitosti in očaranostjo nad tabu temami v spolnosti, je v svoji karieri tesno sodeloval z več igralkami, med drugim z Diane Keaton in Mio Farrow.

STA


Najbolj brano