Drevi bodo v Trstu grmeli Iron Maiden

Danes dopoldne bo na letališču v Ronkah pri Trstu pristalo letalo Ed Force One. Pilot Bruce Dickinson, bolj znan kot pevec ene najbolj kultnih heavy metal zasedb Iron Maiden, bo pripeljal ekipo svojega benda in 120 oboževalcev, ki Iron Maiden spremljajo na aktualni turneji, poimenovani po najnovejšem albumu The Book of Souls.

Iron Maiden bodo nastopili na Velikem trgu v tržaškem 
središču.
Iron Maiden bodo nastopili na Velikem trgu v tržaškem središču.  

TRST > Po Milanu in Rimu skupino Iron Maiden drevi čaka še zadnji italijanski postanek na Velikem trgu (Piazza Unita d'Italia) v Trstu, kamor se vračajo po skoraj dvajsetih letih. Organizatorji, glasbeni agenciji Live Nation in Zenit v sodelovanju z deželo Furlanijo-julijsko krajino in občino Trst, napovedujejo 15.000 obiskovalcev, ki jih bo ogrela predskupina The Raven Age.

Pet let so navdušenci nad britansko heavy metal zasedbo čakali na novi, že šestnajsti studijski album The Book of Souls, ki ga skupina tudi predstavlja v okviru istoimenske turneje. Občinstvo v Trstu pa bodo zagotovo nagradili tudi s kakšno od legendarnih skladb iz svoje bogate štiridesetletne kariere.EB


Najbolj brano