Bruce Springsteen se je podal v režijo

Legendarni glasbenik Bruce Springsteen je na svoji spletni strani objavil svoj režiserski prvenec - kratki film o post-apokaliptičnem svetu, ki ga je navdihnila njegova pesem Hunter of Invisible Game. V njem pevec tudi nastopi kot osamljen moški, ki v nevarnem svetu rešuje otroke, piše britanski časnik The Guardian.

 Foto: Andraž Gombač
Foto: Andraž Gombač

NEW YORK > Springsteen je film posnel s Thomom Zimnyjem, s katerim je sodeloval že pri dokumentarcih Born to Run in Darkness on the Edge of Town.

"Večino leta sva s Thomom Zimnyjem razmišljala o snemanju kratkega filma za Hunter of Invisible Game," je na svoji strani zapisal Springsteen in dodal, da verjameta, da je nastal eden njunih boljših filmov.

Springsteen je s filmom obeležil zaključek dvoletne turneje, na kateri je nastopil skoraj 170 krat. "Pomagali ste nam ustvariti nov in revitaliziran E Street Band. Na počitek gremo veseli, z novim smislom in željo, da vam tudi v prihodnje damo le najboljše. Imamo še nekaj presenečenj," je zapisal.

Hunter of Invisible Game je po mnenju mnogih kritikov najboljša pesem na Springsteenovem 18. studijskem albumu High Hopes, ki je izšel januarja.

STA


Najbolj brano