Na Ravbarkomandi ostal brez denarja

Na Ravbarkomandi so neznanci v nedeljo zgodaj zjutraj okradli italijanskega državljana. Tujec je na parkirnem prostoru spal v avtomobilu.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Okoli 5. ure je neznan moški potrkal na steklo vozila ter z roko pokazal na zadnji del vozila. Medtem ko si je oškodovanec ogledoval zadnji del vozila, je moški iz vozila ukradel denarnico, v kateri je imel 400 evrov, 100 dolarjev, potni list, vozniško dovoljenje in dovoljenje za prebivanje v Italiji. Oškodovan je za 600 evrov. Kasneje so delavci Darsa našli ukradeno torbico z dokumenti.

V Bertokih je v soboto nekdo vlomil v osebni avtomobil in ukradel žensko torbico z dokumenti in denarnico ter raznimi ključi. Lastnica je oškodovana za 250 evrov. V ankaranskem kampu je nekdo državljanu Italije v soboto popoldan ukradel denarnico z dokumenti in denarjem. Oškodovan je za 150 evrov. V Portorožu pa je zvečer nekdo vlomil v osebni avto in ukradel moško torbico, v kateri je bila denarnica z dokumenti, bančnimi karticami in 500 evri gotovine. Ljubljančan je oškodovan za 700 evrov. Policisti vnovič pozivajo, da pazite na svoje stvari ter da ne puščate vrednejših predmetov v avtomobilih.

V soboto popoldne je na avtocesti Postojna-Razdrto 29-letni državljan Romunije z motornim kolesom izgubil kontrolo nad vozilom in trčil v varnostno ograjo ter padel. Reševalci so ga odpeljali v ljubljanski klinični center.

V soboto ob 20.12 so policisti prejeli obvestilo, da je 29-letnik vozil avtomobil od Dragonje proti Šmarjam. V levem ovinku je na dvopasovnici z levega voznega pasu zapeljal na desnega in pri tem trčil v obcestni robnik. Najprej je zapeljal z vozišča, nato pa trčil v betonski kanal, zaradi česar se je vozilo večkrat prevrnilo. Med prevračanjem je voznika vrglo iz vozila, saj med vožnjo ni uporabljal varnostnega pasu. Po nesreči so ga reševalci odpeljali v izolsko bolnišnico.

V vasi pri Pivki je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradli so sef, v katerem so bili dokumenti, različni ključi in gotovina. Policisti še zbirajo informacije.

Danes ob 0.53 se je sprožil alarm v eni od trgovin v Izoli. Na kraju so ugotovili, da je nekdo vlomil. Zaenkrat neznani storilci so ukradli trezor z večjo vsoto denarja. Policisti zbirajo še informacije.

Spletno uredništvo


Najbolj brano