Z avtomobilom zdrsnil v potok

Ob 13.48 so policiste obvestili o prometni nesreči na območju Volčje Drage, v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo. 39-letni voznik avtomobila je vozil iz smeri Volčje Drage proti Bukovici in na ravnem delu ceste zaradi vožnje preveč blizu desnemu robu vozišča zapeljal na odbojno ograjo, od tam pa je vozilo prevrnilo v manjši potok, kjer je obstalo na strehi. Policisti so vozniku izdali plačilni nalog.

Prometna nesreča v Bukovici Foto: Leo Caharija
Prometna nesreča v Bukovici Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > V soboto ob 22.52 je bila policija obveščena, da je pod zasneženim Čavnom pri sestopu padla in se poškodovala 52-letna planinka, udeleženka nočnega pohoda. Planinka je med hojo stopila na spolzko korenino in padla. Gorski reševalci iz Ajdovščine (Postaja GRS Tolmin - skupina Ajdovščina) so ji oskrbeli poškodbo noge in jo prenesli do ceste, kjer so jo prevzeli in ji nudili zdravniško pomoč ajdovski reševalci. Odpeljali so jo na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Zaletel se je v prometni znak

Danes malo pred 10. uro so policisti obravnavali prometno nesrečo v naselju Ajba. 46-letni voznik avtomobila je vozil v smeri Kanala. Zaradi neprilagojene hitrosti je v levem ovinku izgubil oblast nad vozilom, zapeljal v desno in se zaletel v prometni znak. Zaradi kršitve prometne zakonodaje mu je bil izdan plačilni nalog.

Zaletela se je v semafor

Prav tako so policiste danes ob 9.59 uri obvestili o prometni nesreči na območju Šempetra pri Gorici. 60-letna voznica je pripeljala iz smeri Rožne Doline in v križišču zavijala levo. Zaradi neprilagojene hitrosti je izgubila oblast nad vozilom in se zaletela v semafor. Voznici so policisti zaradi kršitve prometne zakonodaje bil izdali plačilni nalog.

Zaletela se je v odbojno ograjo

Včeraj ob 8.30 so policiste obvestili o prometni nesreči na hitri cesti med Vipavo in Ajdovščino. Prometno nesrečo je povzročila 26-letna voznica, ki se je z vozilom zaletela v odbojno ograjo na desni strani, po obračanju vozila pa je trčila še v ograjo na SOS izogibališču. Na srečo se voznica ni poškodovala. Policisti so ji zaradi kršitve prometne zakonodaje izdali plačilni nalog.

Vlomilec ni ničesar ukradel

Včeraj dopoldne so policiste obvestili o vlomu v nenaseljeno stanovanjsko hišo v enem od naselij v okolici Ajdovščine. Ugotovljeno je bilo, da je nepridiprav vlomil skozi balkonska vrata, a ni ničesar ukradel. Po sedanjih ugotovitvah je nastalo za približno 2000 evrov škode. Ajdovski policisti bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Vlomil v kotlovnico, ne pa tudi v hišo

Včeraj popoldne so policiste obvestili o vlomu v stanovanjski objekt v Ajdovščini, kjer je nepridipravu sicer uspelo vlomiti v kotlovnico, ne pa tudi v hišo. S tem je storilec lastniku povzročil za približno 400 evrov škode.

Poskus vloma

V soboto popoldne so policisti obravnavali poskus vloma v eno od stanovanjskih hiš na območju Kromberka pri Novi Gorici. Po sedanjih ugotovitvah je neznani storilec v času zadnjih prazničnih dni skušal vlomiti v objekt, vendar mu to ni uspelo. Policisti so v zvezi s primerom obvestili preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča in okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Spisali bodo kazensko ovadbo.

Ukradli pozabljen telefon

V soboto so policiste obvestili o sumu kaznivega dejanja zatajitve v Novi Gorici. Oškodovanka je okoli 16.30 na polici ene od trgovin večjega nakupovalnega centra pozabila mobilni telefon, vreden približno 320 evrov. Telefon je kasneje nekdo našel in si ga prilastil. Novogoriški policisti bodo spisali kazensko ovadbo.

Razbil steklo na vratih

Med vikendom so policiste obvestili o sumu kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari v Idriji, kjer je neznanec v času novoletnih praznikov razbil steklo na vratih enega od poslovnih prostorov v središču Idrije. Nepridiprav je s tem protipravnim ravnanjem gospodarsko družbo oškodoval za približno 500 evrov.

Sorodniki so se sprli

Včeraj v zgodnjih večernih urah so policisti v enem od naselij na Tolminskem obravnavali kršitev javnega reda in miru v zasebnih prostorih, kjer je prišlo do spora med sorodniki. Tolminski policisti so 39-letnemu moškemu izdali plačilni nalog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano