Ukradel staro zastavo

Lastnik 27-let stare zastave 128, naslednice legendarne stoenke, je v Šempetru pri Gorici v nedeljo zvečer zaman iskal svoje vozilo. Neznani tat mu ga je izmaknil, čeprav je bilo vredno nekaj sto evrov. Tatovi so kradli tudi v Strunjanu, Kopru in na Kozini.

Zastava 128
Zastava 128 

PRIMORSKA > Lastnik 27 let stare zastave 128 je v nedeljo zvečer poklical policiste in jim potožil, da pred stanovanjskim blokom v Šempetru pri Gorici, kjer jo je parkiral, ni več njegove zastave. Zaman jo je iskal na parkirnem prostoru, nato pa žalostno ugotovil, da so jo verjetno odpeljali tatovi.

Zastava 128, naslednica legendarne stoenke, je bila svetlo modre barve, na njej pa sta bili registrski tablici GO M4-823. Novogoriški policisti bodo v teh dneh skušali skoraj starodobno vozilo najti, sicer bodo na tožilstvo poslali kazensko ovadbo zoper neznanega storilca. Škoda znaša nekaj sto evrov.

Podobno vreden plen je uspelo ukrasti neznanemu kradljivcu, ki je v nedeljo vlomil v stanovanje v Kopru in odnesel 300 evrov. Prav tako brez 300 evrov pa je na plaži v Strunjanu ostal kopalec z Bleda, ki se je brezskrbno namakal v morju in pri tem pustil denarnico z dokumenti in denarjem v hlačah na plaži.

V eni od koprskih trgovin je nekdo v soboto starejši ženski ukradel denarnico z dokumenti in denarjem. Oškodoval jo je za približno 200 evrov. Na Kozini je nekdo iz kolesarnice v bloku ukradel zaklenjeno kolo KTM peak 19 vredno 950 evrov, v Kopru pa je že v petek stari znanec policije iz trgovine ukradel 270 evrov vreden prenosni telefon. DC


Najbolj brano