Ukradli 300 kilogramov bakra

V zadnjem mesecu je nekdo vlomil v električno trafo postajo ob zapuščenem gospodarskem objektu v Ilirski Bistrici. Iz nje je u kradel 300 kilogramov bakra in s tem povzročil za 2500 evrov škode.

Prekratka varnostna razdalja

Včeraj nekaj pred 15. uro so policiste obvestili o prometni nesreči na parkirišču večjega trgovskega v Novi Gorici, v kateri so bila udeležena tri osebna vozila. Policisti so z ogledom kraja prometne nesreče in z zbiranjem obvestil ugotovili, da je prometno nesrečo povzročila 29-letna voznica avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje. V prometni nesreči se ni nihče poškodoval, nastala je škoda na vozilih. Policisti so povzročiteljici prometne nesreče izdali plačilni nalog.

Med obračanjem poškodoval ograjo

Včeraj okoli 11.30 je neznani voznik tovornega vozila s priklopnikom z madžarskimi registrskimi številkami v naselju Višnjevik pri eni od hiš pri obračanju vozila poškodoval ograjo. Voznika so zaustavljali, vendar je odpeljal naprej. Ko bodo policisti izsledili zaenkrat še neznanega povzročitelja prometne nesreče s pobegom, mu bodo izrekli globo z izdajo plačilnega naloga.

Vzel pozabljen denar na bankomatu

Včeraj zvečer je v enem od večjih nakupovalnih centrov v Novi Gorici neznanec v reži enega od bančnih avtomatov našel 100 evrov, ki jih je oškodovanka pred tem pozabila v reži bankomata po dvigu iz njenega bančnega računa. Nedolgo zatem je oškodovanka po opravljenih nakupih ugotovila, da je nekdo medtem že pobral denar na bankomatu. Policisti bodo na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev v zvezi z obravnavanim primerom podali kazensko ovadbo.

Vlamljanje je spodletelo

Neznanec je pred kratkim skušal vlomiti v trgovino v Vrtojbi. Na kraju so novogoriški policisti ugotovili, da je v prednja vrata vrgel kos asfalta in razbil steklo, nato pa je skušal vlomiti še skozi stranska vrata, vendar mu to ni uspelo. O zadevi so policisti obvestili tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom na podlagi ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo.

Vlomil v hišo

Nekdo je vlomil v starejšo stanovanjsko hišo v naselju Duplje v okolici Vipave, vendar ni ničesar ukradel. S tem, ko je razbil steklo na oknu, je lastniku povzročil za približno 80 evrov škode. Ajdovski policisti bodo v zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem podali kazensko ovadbo na novogoriško Okrožno državno tožilstvo.

NR


Najbolj brano