Tatovi zbirajo baker

Kar 14.000 evrov naj bi bilo vrednih dve toni bakrenih električnih vodnikov in pol tone bakrenih hladilnikov. V prostor odpada pri Neverkah so vlomili v noči na četrtek.

Z odpada pri Neverkah so odpeljali dve toni bakrenih 
električnih vodnikov.
Z odpada pri Neverkah so odpeljali dve toni bakrenih električnih vodnikov. 

NEVERKE, GORIŠKA > Včeraj, dvajset minut pred sedmo uro zjutraj, so iz podjetja Odpad pri Neverkah poklicali koprski operativno komunikacijski center in jim potožili, da so imeli ponoči nepovabljene obiskovalce. Ugotovili so, da naj bi med deseto uro zvečer in drugo uro zjutraj neznanci vlomili v ograjen prostor odpada, nato pa še v kovinski zabojnik. Odpeljali naj bi dve toni bakrenih vodnikov in pol tone bakrenih hladilnikov. Podjetje so oškodovali za približno 14.000 evrov.

Na Goriškem pa sta se v sredo zgodili dve manjši tatvini. Neznanec je z makadamske ceste daleč od prve hiše v Podsabotinu odpeljal približno 25 kubičnih metrov razklanih metrskih brestovih hlodov, s parcele, nedaleč od hiše v Gradišču nad Prvačino, je izginil približno 1,5 kubičnega metra velik akacijev hlod. Lastnika je tat oškodoval za približno 150 evrov. DC


Najbolj brano