Sredi belega dne okradla 77-letnico

Včeraj dopoldne je 77-letna domačinka hodila ob Cesti na Markovec, ko sta od zadaj do nje stopila mlajša fanta. Z rokami sta jo začela grabiti za vrat ter ji na silo z vratu strgala debelejšo zlato verižico in zbežala. Oškodovana je za približno 700 evrov.

Fotografija je simbolična. Foto: Igor Tavčar
Fotografija je simbolična. Foto: Igor Tavčar

PRIMORSKA > V Dekanih je nekdo vlomil v skladišče in pisarno ter ukradel blagajniški minimum (200 evrov) in nekaj kartic za točenje goriva.

Vandal na železniškem postajališču

Na železniškem postajališču v Košani je nekdo razbil luči za javno razsvetljavo in vitrini za vozni red. S tem je povzročil za 2000 evrov škode.

Kje je kolo?

V Izoli so domačinu iz kleti bloka ukradli gorsko kolo znamke giant model reign 2, črne barve, ki ima polomljen menjalnik. Kolo je bilo kupljeno leta 2012 in je bilo takrat vredno 2000 evrov.

Vijugala po cesti Izola-Koper

Včeraj zvečer so policisti prejeli obvestilo, da po obalni cesti Koper-Izola vijuga voznik belega osebnega avtomobila znamke mercedes. Policisti so vozilo ustavili v Izoli. 60-letnega voznika so preizkusili z alkotestom, ki je pokazal 0,97 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, sledi mu obdolžilni predlog.

Uro kasneje so policisti prejeli še eno obvestilo o vozniku avtomobila, ki je prav tako vijugal po cesti Izola-Koper. Policisti so v Kopru ustavili 70-letnega voznika avtomobila znamke renault cangoo in ga prav tako preizkusili z alkotestom. Napihal je 0,69 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi mu obdolžilni predlog.

NR


Najbolj brano