Pri požaru lokala v Ljubljani policija preiskuje sum kaznivega dejanja

Policija sumi, da bi lahko pri požaru, ki je ponoči izbruhnil v lokalu s hitro prehrano v Ljubljani, šlo za kaznivo dejanje. Tako vsaj kažejo doslej zbrana obvestila in ugotovitve z ogleda kraja požara, v katerem je nastalo za približno 50.000 evrov škode. Policisti nadaljujejo s preiskavo suma kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

Policija sumi, da bi lahko pri požaru, ki je ponoči izbruhnil v 
lokalu s hitro prehrano v Ljubljani, šlo za kaznivo dejanje. Foto: STA
Policija sumi, da bi lahko pri požaru, ki je ponoči izbruhnil v lokalu s hitro prehrano v Ljubljani, šlo za kaznivo dejanje. Foto: STA

LJUBLJANA > Požar je v pritličju stanovanjsko-poslovne stavbe v Miklošičevi ulici v središču Ljubljane izbruhnil nekaj pred četrto uro. Lokal s hitro prehrano je zgorel v celoti, dim pa se je razširil po objektu, zato so šest stanovalcev evakuirali. Gasilci so požar pogasili, kraj dogodka pa si je ogledala tudi policija.

Zaradi posledic požara oziroma pokanja stekla je bilo po informacijah Policijske uprave Ljubljana v Miklošičevi ulici poškodovanih tudi sedem vozil, ki so bila parkirana v bližini objekta.

Požar so pogasili in prostore prezračili ljubljanski poklicni in prostovoljni gasilci, so zapisali v Centru za obveščanje pri upravi za zaščito in reševanje. Stanovalci so se tako že dopoldne lahko vrnili v svoja stanovanja. V dogodku se ni nihče poškodoval.

STA


Najbolj brano