Pozabil je na nakupovalni voziček

Včeraj popoldne so policisti prejeli več obvestil, da med Hraščami in Postojno vozi motorist, ki za seboj vleče nakupovalni voziček. Policisti so izsledili 20-letnega domačina, ki je na skuterju znamke piaggio vlekel prazen nakupovalni voziček in oviral promet. Kaznovali so ga s plačilnim nalogom.

Fotografija je simbolična Foto: STA
Fotografija je simbolična Foto: STA

PRIMORSKA > V Divači je nekdo iz skupne kolesarnice bloka ukradel kolo znamke scott, modro srebrne barve. Kolo je vredno 500 evrov.

Vlomilec v Kopru

V Kopru je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo in odnesel zlato zapestnico in zlato uro ter tablični računalnik ipad. Plen je vreden 5000 evrov.

Vse več ponarejenih vinjet

Na mejnem prehodu Jelšane so policisti vozniku zasegli ponarejeno vinjeto. Čaka ga kazenska ovadba. Zvečer so ponarejeni vinjeti zasegli tudi policisti na PMP Starod. Za oba voznika so spisali kazensko ovadbo.

Zmikavt v postojnski trgovini

V postojnski trgovini je nekdo izkoristil nepazljivost domačinke in ji ukradel denarnico, v kateri je imela 15 evrov gotovine, dve kreditni kartici, bančno kartico, vozniško dovoljenje, potni list, zdravstveno kartico in osebno izkaznico. Oškodovana je za 350 evrov.

Kje je motor?

V Kopru na Bazoviški ulici je ponoči nekdo ukradel skuter znamke kymko city agility 50 z registrsko številko KPTE-59. Motor je vreden 500 evrov.

NR


Najbolj brano