Motoristu je izsilila prednost

Na regionalni cesti Šempas-Ajševica v križišču za naselje Šmihel se je včeraj malo po 14. uri14.28 zgodila prometna nesreča, v kateri je 59-letna voznica osebnega avtomobila izsilila prednost 50-letnemu motoristu. Ta se je v trčenju hudo poškodoval.

Fotografija je simbolična. Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Fotografija je simbolična. Foto: Tomaž Primožič/Fpa

ŠMIHEL > Policijska patrulja je ob prihodu na kraj nesreče ugotovila, da je 59-letna voznica vozila iz smeri Ajševice proti Šempasu in v križišču za naselje Šmihel izsilila prednost 50-letnemu motoristu, ki je pripeljal iz smeri Šempasa. V trčenju se je motorist hudo telesno poškodoval. Povzročiteljico čaka kazenska ovadba.

Iz petega nadstropja je letela steklenica

Včeraj ob 18.28 so novogoriški policisti prejeli obvestilo, da je nekdo skozi okno stanovanja v petem nadstropju v stanovanjskem bloku v Novi Gorici vrgel steklenico. Policijska patrulja je ugotovila, da je to storila pijana ženska, ki so ji nato izdali plačilni nalog.

Sprla sta se zaradi črpanja kapnice

Malo pozneje, ob 19.15 so novogoriški policisti posredovali še v sporu med dvema sosedoma v naselju na območju občine Renče-Vogrsko. Soseda sta se sprla zaradi črpanja kapnice iz vodnjaka. Pri tem je sosed, ki se ni strinjal s početjem drugega soseda, črpalko potegnil iz vodnjaka in jo vrgel na tla, pri čemer se je črpalka poškodovala. Zoper povzročitelja bodo policisti ukrepali, če se bo oškodovanec odločil o morebitnem kazenskem pregonu. Oba pa so napotili na zasebno urejanje meja na za to pristojni instituciji.

Policisti obiskali tudi reggae festival

Policisti so včeraj obiskali tudi glasbeni festival Overjam v Tolminu, kjer so desetim osebam zasegli manjše količine prepovedane droge, predvsem konoplje. V kolikor bodo testi droge pozitivni, bodo vsem izdali odločbo o prekršku.

Spletno uredništvo


Najbolj brano