Moški skušal oropati banko v Novi Gorici

Zjutraj malo pred 9. uro je v bančni poslovalnici SKB v Ulici tolminskih puntarjev v Novi Gorici neznan moški skušal izvesti rop.

Moški je zapustil poslovalnico, ne da bi mu uspelo iz nje kaj 
odnesti. Foto: Leo Caharija
Moški je zapustil poslovalnico, ne da bi mu uspelo iz nje kaj odnesti. Foto: Leo Caharija

NOVA GORICA > Po ugotovitvah novogoriških kriminalistov in policistov je moški vstopil v stavbo poslovalnice SKB neoborožen. Pristopil je k eni od uslužbenk in zahteval zahteval denar, nato pa je prostore bančne ustanove hitro zapustil ne da bi mu uspelo odtujiti gotovino. Med ropom nihče ni bil telesno poškodovan, poročajo iz novogoriške policijske uprave.

Neznani storilec je star približno 40 let, visok je približno 180 centimetrov in srednje postave. Oblečen je bil v temno modro trenirko, na glavi pa je nosil temnejšo kapo s šiltom in temna očala.

Kriminalisti in policisti še vedno preiskujejo okoliščine neoboroženega ropa. Vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi glede ropa imeli kakršne koli koristne informacije, pozivajo, naj jih sporočijo policiji na znano interventno številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200 oziroma pokličejo najbližjo policijsko postajo.

Spletno uredništvo


Najbolj brano