Iz garderobe ukradli denar in dokumente

V koprskem trgovskem centru je v nedeljo nekdo zaposlenima iz garderobe ukradel denar in osebne dokumente. Eno zaposleno je tako oškodoval za 45 evrov, drugo pa za 150 evrov.

Fotografija je simbolična. Foto: Adriana Buzleta
Fotografija je simbolična. Foto: Adriana Buzleta

PRIMORSKA > Izolski policisti so v petek obravnavali nasilje v družini. Nasilnemu sinu so izrekli prepoved približevanja materi in ga kazensko ovadili.

Kradli iz vozila

V petek zvečer so v Izoli 49-letni Koprčanki iz vozila ukradli torbico, v kateri je imela mobilni telefon, denarnico, bančno kartico, zdravstveno izkaznico, vozniško dovoljenje, prometno dovoljenje, očala, rezervni ključ vozila in nekaj kozmetike.

Vozil po nasprotnem vozišču

30-letni pijan voznik iz Sv. Antona je v petek v Ankaranu zaradi nepravilne strani vožnje na nasprotnem vozišču trčil v avto, ki ga je vozil 22-letni voznik iz Nove vasi nad Dragonjo. V nesreči ni bil nihče poškodovan. Povzročitelju so odvzeli vozniško dovoljenje, sledi mu obdolžilni predlog za kršitve.

Tat v hiši

V soboto je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo v Pivki. Odnesel je prenosni računalnik ter denarnico z nekaj gotovine in osebnimi dokumenti. Lastnica je oškodovana za 200 evrov.

Zapeljal v jarek

V soboto zjutraj je 51-letni voznik tovornega vozila iz Idrije na cesti med Šmarjami in mejnim prehodom Dragonja zdrsnil na poledenelem cestišču in zapeljal v jarek. V nesreči je bila huje poškodovana 49-letna sopotnica, ki so jo odpeljali v izolsko bolnišnico. Povzročitelju sledi kazenska ovadba zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

Odnesel uri in verižici

V soboto je v Piranu neznanec vlomil v stanovanje in lastnikom povzročil za približno 1800 evrov. Odnesel je dve moški ročni uri in dve zlati verižici.

Voznik ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja

V Kočah pri Postojni so v soboto zasegli vozilo vozniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

Vlomilci na delu

Neznanec je v soboto popoldne vlomil v večstanovanjsko hišo. Lastnici je ukradel zlatnino in bančno kartico. V isti hiši je vlomil v še eno stanovanje in ukradel več kosov zlatega nakita in gotovino. Prvi lastniki so oškodovani za 2300 evrov, drugi pa za 2500 evrov.

V soboto so vlomili tudi v hišo v Pobegih. Lastnikom je neznanec ukradel več kosov zlatnine in jih oškodoval za približno 5000 evrov.

NR


Najbolj brano