Danes v Biljah igrajo za Andreja Krivca

Danes bo v Biljah že sedmo leto po vrsti dobrodelna nogometna tekma, na katero je organizatorjem doslej uspelo privabiti imenitne goste, lani je dogodek s svojim obiskom počastil monaški princ Albert II. Denar bodo v celoti namenili poškodovanemu nekdanjemu nogometašu Andreju Krivcu.

S tem dogodkom želijo organizatorji zbrati denar, ki ga bodo 
v celoti namenili prijatelju in nekdanjemu soigralcu Krivcu, ki 
ga je v prometni nesreči doletela huda poškodba tretjega 
vratnega vretenca in hrbtenjače, zaradi katere je pristal na 
invalidskem vozičku.
S tem dogodkom želijo organizatorji zbrati denar, ki ga bodo v celoti namenili prijatelju in nekdanjemu soigralcu Krivcu, ki ga je v prometni nesreči doletela huda poškodba tretjega vratnega vretenca in hrbtenjače, zaradi katere je pristal na invalidskem vozičku. 

BILJE > S pričetkom ob 18. uri bo na nogometnem igrišču v Biljah odigrana dobrodelna nogometna tekma, ki ima letos še dodan pomen. S tem dogodkom želijo organizatorji zbrati denar, ki ga bodo v celoti namenili prijatelju in nekdanjemu soigralcu Krivcu, ki ga je v prometni nesreči doletela huda poškodba tretjega vratnega vretenca in hrbtenjače, zaradi katere je pristal na invalidskem vozičku. Krivec in njegovi svojci želijo, da bi izboljšal svojo gibljivost, zato bo potreboval prilagojen avtomobil.

Za slednje pa potrebuje tudi nekaj predvsem finančne pomoči. In tu so vskočili organizatorji dobrodelne tekme v soboto na Biljah, Nogometno društvo Bilje in Klub goriških študentov.

Kot vsako leto bodo tudi letos k igranju nogometa na dobrodelni tekmi povabili številna znana imena iz sveta športa, estrade, gospodarstva in politike. Častni pokrovitelj dogodka je predsednik republike Borut Pahor. Svoj delež pri samem dogodku bo dodala tudi Nogometna zveza Slovenije.

Lansko tekmo si je v Biljah ogledalo več kot 4000 ljudi, letos jih pričakujejo še več in prav vsi obiskovalci bodo s prostovoljnimi prispevki ter plačilom vstopnice za tekmo v višini pet evrov prispevali k zbiranju finančnih sredstev za Andreja Krivca. Po dobrodelni nogometni tekmi bo ob 20. uri sledil veliki koncert, na katerem bodo nastopile slovenske legendarne rock skupine Niet, Orlek in Šank Rock.

Udeležbo na dogodku so že napovedali nekateri športniki, med njimi deskarja na snegu Žan Košir in Tim - Kevin Ravnjak, skakalci Robert Kranjec ter brata Peter in Domen Prevc, nekdanja nogometaša Tonči Žlogar in Mile Ačimović.

Denar za Krivca je mogoče donirati tudi s prispevkom na TRR: SI56 3300 0000 1728 919 Andrej Krivec, Ul. Vinka Vodopivca 131, 5000 Nova Gorica; namen: "donacija", s poslanim sms sporočilom ANDREJ5 na 1919 ali s prispevkom na TRR Lions klub Dobrovo 10100-0036145784; namen: "za Andreja".

STA


Najbolj brano