Julijin talent v petek na domačem odru

“V tem trenutku bi želela, da vsak stoji na mojem mestu, da bi doživel te občutke, ki so fantastični, fenomenalni … Hvala, ker ste imeli zaupanje vame in ste mi stali ob strani. Hvala, da ste mi uresničili več kot sanje.” To so bile prve besede Julije Kramar, zmagovalke velikega finalnega spektakla Slovenija ima talent.

Julija Kramar na finalnem nastopu
Julija Kramar na finalnem nastopu  

LJUBLJANA, NOVA GORICA> Ko smo jo včeraj po celem dnevu uspeli priklicati, nam je povedala, da še vedno ne more verjeti, kaj se ji je zgodilo, da je še pod adrenalinom in da je vse skupaj noro. “Zadnji teden doživljam šok za šokom, a tokrat je bil šok prijeten,” je slišno vznemirjena v telefon govorila Julija Kramar, 35-letna Novogoričanka in vse Novogoričane, tako tiste, ki so glasovali zanjo in tudi tiste, ki niso, povabila na prizorišče poletne plaže, kjer bo nastopila v petek.

Komaj čaka domači oder

Ne vidim ure, da zapojem na domačem odru, res se bom potrudila, da bo lepo doživetje,” je povedala Julija, ki že od malega goji ljubezen do petja. Hkrati se je zahvalila družini in prijateljem ter ravnateljici in osebju vrtca Mojca, ki so ji pomagali in jo podpirali na poti do uspeha. Posebno se je Julija včeraj želela zahvaliti tudi glasbeniku Vladimirju Čadežu, ki ji je pomagal, tudi ko ji je bilo hudo.

Mediji so jo včeraj, v prvem dnevu njene slave, takorekoč razgrabili, intervjuju je sledil intervju, pa fotografiranje, maska, pa spet izjava in jo razglasili za skromno simpatično dekle, ki je s svojim petjem ogrelo srca Slovencev in doseglo svoje sanje.

Julijina usodna naključja

Pišejo pa tudi o tem, kako jo je usoda pred vsakim večjim dosežkom potisnila nazaj na začetek, Julija pa da se je po vsakem padcu pobrala in iskala nove možnosti za uresničitev svojih največjih sanj. Sanje so se ji gotovo uresničile v nedeljo, ko je na veliki finalni oder stopila kot princeska in osvojila Slovenijo.

Julija Kramar je mlada mamica, po poklicu učiteljica telovadbe, ki je očitno talentirana za operno petje, saj si je svoje pevsko znanje pridobivala le po kapljicah, nekaj časa pri sopranistki in kasneje nekaj mesecev na Akademiji v Modeni, izkušnje solo petja pa ji je posredoval še brat Alen, ki se je včeraj izkazal tudi za odličnega tiskovnega predstavnika.

Na vrsti je snemalni studio

Ampak kariera je očitno pred Julijo; v kratkem se bo zaprla v studio in začela snemati. Njen prvi singel naj bi luč radijskega etra ugledal prihodnji mesec, kmalu pa naj bi sledil tudi debitantski album.

KLAVDIJA FIGELJ


Najbolj brano