V Bovcu bodo drsali do februarja

Kot so napovedovali, bodo v petek popoldne v Bovcu, pri Kulturnem domu odprli drsališče, ki bo delovalo predvidoma do 25. februarja. Če bo zanimanje zadostno, bi obratovanje lahko podaljšali.

 Foto: Občina Bovec
Foto: Občina Bovec

BOVEC > Z drsališčem želita Občina Bovec in turistični zavod Dolina Soče vsaj nekoliko popestriti zimsko dogajanje, glede na to, da gondolska žičnica zaradi znanih zapletov ne bo obratovala. Zanj so se odločili tudi zato, da bi učencem omogočili dodatno atraktivno gibanje na prostem, ker športna dvorana še ni dokončana.

Drsališče bo med tednom odprto od 14. do 19. ure, ob sobotah, nedeljah in praznikih pa od 10. do 20. ure. Uporaba je brezplačna, drsalke bodo za malenkostno plačilo izposojali v športnem centru bližnjega hotela Soča.

“Drsališče je na tej lokaciji pred leti že bilo, takrat v šotoru. Delovalo je tudi pri Črni ovci, vendar se ni dobro prijelo. Po več letih smo se spet odločili, da poskusimo predvsem zaradi tega, ker gondola ne bo obratovala. Upamo, da bo tokrat zanimanje večje,” se nadejajo na občini in v zavodu, ki sta drsališče vzela v najem.


Najbolj brano