Z avtomobilom trčil v 80-letnika

Ob 12.20 je na Ulici Vena Pilona v Kopru 52-letni voznik osebnega avtomobila na prehodu za pešce trčil v 80-letnega pešca. Ta je padel in se huje poškodoval. Utrpel je nekaj udarcev, pretres možganov in si zlomil zapestje. Odpeljali so ga v SB Izola, povzročitelju sledi kazenska ovadba.

Fotografija je simbolična Foto: STA
Fotografija je simbolična Foto: STA

PRIMORSKA > V Gračišču so policisti ob 23.40 ustavili osebni avtomobil Citroen C4 Gran Picaso, poljskih registracij, ki ga je vozil 40-letni državljan Ukrajine. Prevažal je dva državljana Iraka, ki ne izpolnjujeta pogojev za vstop v Slovenijo. Postopki še potekajo.

Ubogljivi zmikavt

Včeraj dopoldan je v koprski trgovini 43-letni domačin ukradel več artiklov, kar pa je opazil prodajalec in mu rekel, naj artikle vrne. Sledi mu kazenska ovadba.

Motor je peljal k “frizerju”

Včeraj popoldan so koprski policisti zasegli motorno kolo 18-letniku. Vozilo presega dovoljeno konstrukcijsko hitrost. Sledi obdolžilni predlog.

Naj mu bo udobno

S terase gostinskega lokala v Portorožu je nekdo ukradel dva terasna stola, vredna 510 evrov.

Nočne akcije v Hrvatinih

V Hrvatinih je ponoči nekdo ukradel set električnega orodja znamke MIKITA in električni skiro. Poleg tega je vlomil v osebni avtomobil, iz njega ukradel denarnico z dokumenti.

Ukradeni telefon

Na Pomjanu je nekdo ukradel mobilni telefon znamke Samsung, tip Galaxy S23 256GB Phantom Black S911, vreden 780 evrov.

Brez pogojev za vstop

V Gračišču so policisti ob 23.40 ustavili osebni avtomobil Citroen C4 Gran Picaso, poljskih registracij, ki ga je vozil 40-letni državljan Ukrajine. Prevažal je dva državljana Iraka, ki ne izpolnjujeta pogojev za vstop v Slovenijo. Postopki še potekajo.

Alkoholiščine

Ob 23.10 so v Postojni ustavili 27-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,61 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.


Najbolj brano