Salma Hayek gradi hišo na Hrvaškem

Hrvaški mediji so se minule dni razpisali o mehiško-ameriški igralki in producentki Salmi Hayek, ki si menda ustvarja lastno oazo miru na enem izmed hrvaških otočkov.

Utrinek s snemanja filma The Hitman
Utrinek s snemanja filma The Hitman's Wife's Bodyguard leta 2019 na Hrvaškem. Foto: Profimedia

HRVAŠKA > Informacijo o tem je v podkastu Sredinom mostarskega portala Bljesak razkril mostarski arhitekt Amer Tanović, ki je skoraj 17 let živel in delal v New Yorku. Povedal je, da trenutno zaključuje projekt hotela Hilton na Reki, obenem pa dela tudi na Salmini hiši nekje na Hrvaškem.

“Gre za majhen otoček na Hrvaškem, o podrobnostih ne bi govoril, to nikakor ne bi bilo v redu,” je dejal in dodal, da si je Salma omislila hiško na Hrvaškem kot zatočišče pred kaotičnim zunanjim svetom, kjer je nenehno v središču pozornosti javnosti in medijev.

Salme naj sprva sploh ne bi prepoznal, saj da pravzaprav ne ve, “kako izgledajo te igralke”. Arhitekt je še povedal, da mu je posel dodelilo njegovo matično podjetje v New Yorku, kjer vedo, da je aktiven na tem območju.

Razkril je še, da je Salma preprosta ženska, ki uživa na Hrvaškem. Na “svojem” otočku pa da lahko uživa v miru in ne potrebuje varnostnikov.

Zdi se, da se je igralka zaljubila v Hrvaško leta 2019, ko je tam skupaj z Ryanom Reynoldsom in Samuelom L. Jacksonom snemala film The Hitman's Wife's Bodyguard.


Najbolj brano